tirsdag 23. mars 2010

Nå er jeg klar for LA..... med nytt nett.

Jeg rakk ikke å ta bilde, men nettet er ferdig. Nå håper jeg at jeg får noen timer på øyet. Skal opp igjen 03.00.

Ønsker alle en riktig god påske.

Mona

søndag 21. mars 2010

Nå er nettet nesten ferdig.......

Har fått tid til litt søm i dag også......trodde kansje at jeg måtte reise uten nettet. Har laget en helt enkel variant. Ikke brukt noe mønster. Den har blitt til underveis. Midten på dresden plata har jeg sydd fast med maskin. Ble ikke helt som jeg trodde, men nå får det være som det er. Har quiltet i grøfta på bladene.


Hadde planer om bare et stoff på baksiden for å spare tid. Fikk skjært feil da jeg skulle skjære til vatten og bakstykket. Felte derfor inn det hvite stoffet og quiltet på et hjerte.

Har også laget en lomme i foret.........

Nå gjenstår det lukkekant og hank. Dette må på i morgen kveld.
Mona


En hektisk helg er snart over...........

På fredag feiret jeg bursdagen min med familien...... det er vel ikke å stikke under en stol at jeg begynner å bli gammel....... fyller nemlig snart 50 år. Huff av meg! Jeg er borte på den store dagen så for å få samlet familien så måtte det gjøres før vi reiste. Jeg fikk alt jeg ønsket meg og mere til.......
Denne nydelige speilen fikk jeg av min søster...... Ikke så lett å se alle de flotte detaljene........

Her har jeg tatt bilde av det en hjørnet......speilen er bare helt nydelig. Nå gjenstår det å få den opp på veggen.....


Ønsket meg også en rød koffert ........... og det fikk jeg jo selvfølgelig.......... Kjede i Huldresølv ønsket jeg fra mannen. Du kan se det på det øverste bildet.......

I går var lappeklubben vår på Brunstad ...... og shopping ble det ........ Har sett dette nydelige garnet i noen nettbutikker...... må bare prøves, det ser så lekkert ut ........

Her er "fangsten"min. Vet ikke hva alt skal brukes til, enda, men det er ihvertfall 2 tepper jeg har lyst til å sy. Mangler mønster til det ene, men de skulle få det inn igjen til uka. Får prøve å huske å ta en telefon dit før jeg reiser.


I kveld er det som tidligere nevnt kabarekafe i bygda. Også burde jeg vel begynne å pakke litt tenker jeg.
Ha en fin søndag alle sammen.
Mona

torsdag 18. mars 2010

Det nærmer seg avreise til LA......

Onsdag i neste uke reiser vi til LA. Skal bli deilig med ferie og forhåpentligvis sol og varmt vær. Kjenner det begynner å krible litt nå.


Før ferden går til USA skal vi ha gjester i morgen kveld. Har laget denne blomsteroppsatsen. Har aldri laget noe slikt før. Jeg er vel ingen Finn Skjøll, men jeg ble ganske fornøyd. Moro var det også. Kansje et kurs i blomsterderorasjon hadde vært noe.


På lørdag er vi noen lappedamer som skal til Brunstad. NQF har årsmøte her i år. Veien er ikke så lang så dette må vi få med oss. Gleder meg..........


Søndag ettermiddag er det kabarèkafe og konsert på Bjerkely. Det er her i bygda jeg bor. Når denne konserten er slutt tar jeg en pause fra musikken. Regner med å være tilbake til høsten.


Mona

lørdag 13. mars 2010

Det er ikke så veldig lett å velge..................

Holder på å sy en pose til Caroline, barnebarnet mitt....... Blomsten er ferdig...... Skal sy den på det grønne stoffet med hvite prikker. Tenkte å prøve å sy den med knapphullsting på symaskinen. Midten tror jeg kommer til å bli gul. Så er det valgets kval da. Hvilket stoff skal jeg bruke til løpegang?Denne nydelige boken har jeg ventet en stund på og i dag kom den dumpende ned i postkassa......

Falt for denne søte lille kurven.........................

Det har blitt alt for lite søm i det siste. Har fått laget ferdig en "plate" til da.
I kveld skal vi ha kabarè på lokalet i Kvelde. Mye øving har det vært i det siste. 130 venner kommer for å høre på oss. Det blir noen revyinnslag også. Det tar Makalausen revygruppe fra Hvarnes seg av. Hva slags spillopper de har i år er det ingen av oss i korpset som vet enda. Kan bli godt med noen pauser innimellom. Noen av stykkene vi spiller er ganske lange. Vokalister har vi også på noen av stykkene. I går kveld hadde vi generalprøve, så vi er i rute.

Får prøve å gjøre litt husarbeid før jeg må sitte klar klokka fire.
Ha en fin helg alle sammen.
Mona

tirsdag 9. mars 2010

London...........

Vi hadde en flott tur til London. Krokus og snøklokkene blomstret. Påskeliljer stod i knupp og det var også plantet ut diverse sommerblomster. Det var ikke så veldig varmt, men solen skinte og ikke noe regn de dagene vi var der. Det var deilig å kunne gå rundt uten å være redd for å dette på glatta.
Dette var første gang vi var i London. Det ble noen kilometer å gå. Kjente det veldig godt på beina etter to dager. Vi kjørte også undergrunnen og buss også når avstandene ble for store. Vi fikk sett det meste av de kjente bygningene.

Her er vi på Portobello Market. Et skikkelig eldorado for meg ihvertfall. Kunne brukt timer i denne gata. Må nok tilbake en annen gang. Mye folk var det ihvertfall.

Kjøpte denne søte lille fløtemuggen.



Fant også en liten koselig butikk med perler og blonder og litt annet. Måtte jo ha med noe hjem. Skolissene jeg kjøpte har jeg tenkt å bruke til snorer på poser. Holder på med en til barnebarnet som syntes "platene" mine ble så fine. Skal vise den fram når den er ferdig.



Denne flotte boksen lå i postkassa da jeg kom hjem. Selvfølgelig kjøpt på QXL. De hadde bokser på Portobello Market også, men prisene der var veldig høye, men angrer selvfølgelig på at jeg ikke kjøpte med meg en hjem.
Vi hadde en flott lørdag sammen med Tess og kjæresten hennes. Det var flott å møte henne igjen. Det er nesten 11 år siden vi hadde sett henne. Da var hun en liten jente på 10 år. Nå er hun en flott ung jente på snart 21. Det kan hende hun skal studere i Dublin til høsten. Da kan det fort bli en tur dit også.
Ha en flott uke alle sammen.
Mona

mandag 1. mars 2010

Dresden plates........

Da er fire plater til teppet ferdig........ Trodde jeg skulle rekke å sy noen flere under OL sendingene, men slik gikk det ikke........

Her har jeg sydd platen fast til det hvite stoffet. Har sydd med usynlige sting. Noen av stingene kan vel sees, men jeg har gjort så godt jeg kan. Øvelse gjør mester har jeg hørt noen si. Har funnet fram noen stoff som jeg skal ha rundt. Tar de med i kveld på lappeklubben. Får sikkert noen tips der for videre framgang på nettet.


Her har jeg funnet et stoff som jeg syntes passer til midten på plata......

Har fulgt bruksanvisningen i boka til punkt og prikke. Blir spennende å se ferdig resultat.


Ha en flott og kreativ uke alle sammen.
Lappehilsen fra Mona