mandag 23. januar 2012

Min datters nett og selvfølgelig noen sekskanter.

Skrev for ganske lenge siden at min datter ønsket seg et nett som ser ut som flagget til USA. Jeg fant fram stoff og sydde vel tre remser. Så var det stopp.

I dag har jeg vært en tur på syrommet, men der skal jeg si deg det var kaldt. Har jo vært avstengt ganske lenge. 13,8 grader var det der. Huttemegtu. Fikk satt på en varmeovn, men det var ikke mere enn 15,5 grader da jeg ga meg. Hun har bursdag i februar så håper det skal være klart til det.


Hun ønsket seg skyskrapere på baksiden. Får se hva jeg får til.

Jeg pusler med mine sekskanter. Har sydd sammen en del av de blå/grå. Vet ikke helt om jeg får til det jeg har tenkt. Det vil tiden vise.


Ønsker alle en fin og kreativ uke.

Takker for alle hyggelige kommentarer dere legge igjen. Det setter jeg stor pris på.

Lappehilsen fra Mona.onsdag 11. januar 2012

Nå er glidlåsen på plass.

Glidlåsen er på plass i den lille hexagonpungen. Kvier meg bestandig når jeg skal til med dette. Bruker oppskriften fra bloggen til Timotei. Hun forklarer veldig godt hvordan man gjør.


Innvendig har jeg brukt et av stoffene som jeg har brukt utvendig.

Da vi besøkte pappa i romjula var jeg innom en super butikk i Lerum. Masse flott og noe ble selvfølgelig med hjem.Litt forsjellig julepynt .......Og en ny kopp......

Lappehilsen fra Mona.


mandag 9. januar 2012

Flere hexagon og jeg har kastet ut jula.......

Ble så inspirert av en blogg jeg var innom. Der var det noen nydelig hexagon i blå/beige toner. Jeg har brukt 3 av de nye stoffene jeg kjøpte i Sverige og resten er funnet i stofflageret på syrommet.Fargene mine er da blått/grått og noen med litt blomster på. Vet ikke helt hva det skal bli til enda.......
I dag har jeg ryddet ut jula. Det blir litt tomt når alt det røde blir pakket bort. La "juleduken" min på spisebordet. Greide ikke å legge den bort. På salongbordet la jeg denne som tidligere har ligget på spisebordet.Den passer flott sammen med lysestaker, hortensia og de hvite soppene. Greide ikke å legge de bort enda, men de røde er pakket vekk.Ønsker alle en flott og kreativ uke.

Lappehilsen fra Mona.


søndag 8. januar 2012

Mangler bare glidlås.......

Sydde det siste stinget på lukkekanten i går kveld.
Jeg har quiltet inne i hver sekskant.Da vei reiste hjem fra Sverige kjørte vi innom kjøpesenteret Torp ved Uddevalla. Det var salg hos Panduro og noen stoffer ble innkjøpt.


Litt vår i vinduskarmen trengte jeg nå. Heldigvis går vi mot lyserer tider. Dagene blir lengre og lengre.Ønsker alle en flott uke.

Lappehilsen fra Mona.


mandag 2. januar 2012

Hexagon

Jeg måtte jo ha med litt søm da vi reiste til pappa. Har hatt en nydelig stoffpakke med stoffer i grønt liggende lenge i skapet. Ikke hatt noen spesielle planer for de. Fant en nydelig pung sydd av sekskanter på en blogg og fant ut at disse stoffene passet til det.


Skal bruke mønsteret fra Timotei. Det har jeg brukt før og veldig grei forklaring følger med.


Lurer bare litt på hvordan jeg skal quilte den. Håndsøm inne i alle sekskantene eller........

Jeg tar gjerne imot tips.

Pappa ble kjempeglad for duken jeg hadde med. Hyggelig når noen setter pris på det jeg lager.

Lappehilsen fra Mona