tirsdag 12. november 2013

Litt søm har det blitt i høst selv om det ikke er så mye. Tatt en del bilder nå i ettermiddag, men ikke lett å ta bilder i mørket.

 
 
Sydd løper og 2 brikker til soverommet. Kjøpte denne stoffpakka en gang Kathrines Quiltestue var i Tønsberg på inspirasjonskveld. Helt enkelt med kvadrater og en lilla lukkekant.
 
 
Kjøpte en liten boks med noen lilla stoffer i på salg på LappeMakeriet i romjula i fjor. Nå har jeg sydd en liten løper og et par grytekluter.
 
 
Vi har hatt noen overnattinger i vogna i sommer og sytøyet må selvfølgelig være med. Kjøpte en stoffpakke hos Quiltefryd som het kløvereng. Brukt 0,5 inch store hexagon og sydd blomster som skal bli til en liten brikke. Sist lørdag var jeg en tur i Tønsberg og husket endelig å få kjøpt lim slik at jeg kan få applikert den på bakgrunnsstoffet. Har hørt bare godord om limet så håper jeg får det til......
 

Kjøpte en stoffpakke for lenge siden hos Quiltefryd. Kari Anne kjøpte også det samme. Startet med friskt mot, men oppdaget at jeg hadde sydd feil. Kari Anne sydde ferdig sin løper men min bare ble liggende. Fikk tilslutt tatt opp og satte i gang. Droppa løperen og sydde en firkantet duk i stedet. Av restene ble det et par grytekluter.Finner mye flott på nettet som gir meg inspirasjon......

 
Kari Anne hadde sydd en løper som jeg falt for. Jeg har sydd en som ligner i grønt og beige.
 

Ble veldig fornøyd. Brukt mange rosestoffer og sydd to og to kvadrater sammen før jeg har laget remser.

Har noen flere ting som mangler håndsømmen på lukkekanten......Jeg får sette i gang.

Ønsker alle en kreativ uke.

Lappehilsen fra Mona.