lørdag 23. april 2011

Påskesysler........

I to dager nå har vi revet og kjørt bort en gammel garasje fra mitt barndomshjem. Huset skal snart legges ut for salg så det måtte gjøres nå. Ikke det en har mest lyst til å drive med i påsken.

Nå skal jeg kose meg med litt stitchery før jeg reiser til svigermor for å spise lunsj.


På onsdag fikk jeg litt tid ved symaskinen og fikk startet sammensyinga av duken fra Bareroots.
Det er fortsatt en del igjen, men håper å få sydd litt mer i dagene som kommer.Fikk en staude av svigerinnen min i fjor høst. Fikk grav den ned i jorda og tenkte ikke noe mer på den før jeg så at det var blåveis som tittet så fint opp av bakken.Ønsker alle en fortsatt god påske enten den tilbringes ute i solen eller inne ved symaskinen.

Jeg har også fått en award til som jeg kommer tilbake til.

Lappehilsen fra Mona.


3 kommentarer:

 1. Åh, så fint ditt broderi ser ut! Kommer att bli vackert. Alla är så kreativa och jag känner mig som om jag inte får någonting gjort alls. Men jag sätter mig med mitt broderi framför TV:n ikväll, så ska jag väl komma någonstans med det.
  Ha det fortsatt skönt bland blåsippor och i solen!
  Kram
  eva

  SvarSlett
 2. Duken blir kjempestilig. Det er ikke så artig å rydde i saker etter foreldre, så mange minner dukker opp, og det er vanskelig å kaste ting som er sirlig sortert og tatt vare på i en annen tid enn vår. Jeg flyttet INN i mitt barndomshjem. Garasjen har jeg knapt sett inn i, og der står fortsatt min fars bil. Jeg driver på med papirarbeid, min far kastet ikke ett ark i sitt liv. Han tok vare på ALT!! I tillegg var han i en posisjon der han også i noen tilfeller tok vare på andre sitt. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Det var lekkert stitchery og fine farger til på lappene. Virkelig sommerfarger!

  SvarSlett