søndag 2. september 2012

Gaver til utloddning......

Fikk en telefon fra dattera fredag ettermiddag som lurte på om jeg hadde noe ferdig søm liggene som jeg kunne gi til en utloddning på søndag. Her i huset finnes det for tiden bare UFOer, så tenkte at et par løpere skulle jeg greie å få til.

Kvadratene var ferdig skåret så det var bare å sette i gang. Ikke helt i adventsmodus enda, men det som var så pussig var at en kollega spurte om jeg kunne sy et par adventsløpere til henne på fredag..... Tror nok jeg får skjære noen flere kvadrater.......(Da gavene ble hentet i formiddag hadde dattera lyst på en slik lilla løper. Prøvde å prakke en på henne for noen år siden, men da ville hun ikke ha. Får vel sy en til henne også tenker jeg.)


Den andre er litt mer sommerlig og litt mindre......Etter at løperne var ferdige skulle jeg sy posen til Caroline. Fant oppskriften i boka til Lise, men det var ikke det jeg sydde. Det ble en liten mappe. Vet ikke hva jeg skal med alle disse mappene, men kjekt å ha.


Men i dag har jeg sydd posen til Caroline. Skikkelig tøfft med sort og rosa. Stoffene har hun jo plukket ut selv så jeg tror hun blir fornøyd.


Selvfølgelig har den rosa innside.....


Måtte prøve ut noe tidligere i uka......blir nok bra........


Ønsker alle en fortsatt fin søndag og en kreativ uke.

Lappehilsen fra Mona.5 kommentarer:

 1. Oj,her var det mye flott:)
  Små punger har jeg solgt en del av på jobb.
  Der vil jentene ha dem til nøkler og nøkkelkort.God søndag:))

  SvarSlett
 2. Dina löpare är så fina så jag förstår dottern! Känner igen det där att man måste tydligen bli lite äldre för att uppskatta det som är hemgjort! Får också förfrågningar nu för tiden - och det fick jag inte förut! :-)

  SvarSlett
 3. Det var en nydelig lilla adventeløper. Tenker den faller i smak hos den som får den.

  SvarSlett
 4. Oj, så masse flot du har laget.

  SvarSlett
 5. Du er bare helt fenomenal, Mona!
  Stor klem til deg

  SvarSlett