tirsdag 25. juni 2013

Ferie........

Lenge mellom innleggene, men slik blir det noen ganger. Løperen jeg viste i forrige innlegg er ferdig og overlevert til min kjære nabo til hennes 50 års dag. Glemte å ta bilde av ferdig løper, men får nok lov til å ta bilder tenker jeg.

En god kollega sa takk for seg på arbeidsplassen min og har nå gått over i pensjonistenes rekker. Vi har hatt mange gode samtaler i årene vi har jobbet sammen.

Sydde et teppe som en hilsen fra meg.

 Brukt stoffene som er igjen  i fra BOOMEN rosegele fra Lappe Makeriet.

 Kvadratene skar jeg på 3,5 inch og sydde 2 og 2 i sammen.

 I endene har jeg et stoff på 6 inch. Quiltet med en nydelig lys grønn tråd. Stoffet som er i endene har jeg også brukt som bakstykke.

 Fikk en sms i forrige uke om at det lå en sommerhilsen i postkassa Ut i full fart og fant denne nydelig pungen. Den var fylt med gode karameller. Tusen takk Kari Anne!

 Sett flere mapper/punger i bloggverdenen og hadde lyst til å prøve. Tutorial ligger på http://www.pattydoo.com Jeg satte i gang og ikke  tok det så lang til heller.

 
Av restene etter alle dukene til kjøkkenet ble det nok til et par grytekluter. Pulsvarmerene fikk jeg tidligere av en kollega......Ligger nå fint i skuffen klare til bruk til vinteren.
 
Nå har jeg ferie fram til 12. august. Tror jeg tar en tur på syrommet. Har en UFO eller to som burde vært gjort ferdig.
 
Lappehilsen fra Mona
 4 kommentarer:

 1. Ett ljuvligt vackert täcke som Du sytt i kvadrater. Mycket fint, tycker jag. Och en smakfull kombination av färger. Kul att det blev tyg till ett par grytlappar också!
  Din tuffa toalettväska är så snygg! Det är alltid lika trevligt att se vad Du sytt.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Du har vært flink til å sette sammen farger og stoffer i teppet ditt. Jeg er ikke oppdatert i bloggverdenen fordi jeg også er en av dem som har forlatt arbeidsplassen, men det ble ikke noe teppe på meg, gitt! Jeg får sy et selv...

  SvarSlett
 3. Vilka ljuvliga alster du sytt,,quilten helt underbart!!Bambikramar och trevlig semester

  SvarSlett
 4. Å,teppet var nydelig! Lekre farger, hun blir nok glad hun som skal få det teppet!

  SvarSlett