onsdag 25. mars 2009

Kurs hos Lise Bergene

I slutten av forrige uke kom det en hyggelig mail fra Lise. Det var invitasjon til kurs og har man anledning til det kan en jo ikke la det gå fra seg. Jeg bor i nabobygda så det er ikke lange turen.
Det jeg sliter med når jeg skal på kurs er stoffvalg. Fram og tilbake mellom skapene for å finne det rette og når jeg har kommet vel fram og sett modellene har jeg ingenting som passer, synes jeg da. Hva man skal sy er ikke enkelt det heller for Lise har bestandig så mange fine modeller å vise fram.


Reiser bestandig hjem med noe jeg har startet på. Alt blir ikke ferdig men det er vel ikke bare jeg som har det slik.

Dette teppet er fra en av bøken til Lise. Da jeg fikk se det i virkeligheten bare måtte jeg sy. Satte allerede i gang dagen etter. Nå har det blitt en UFO for det er ikke quiltet. Burde jo skamme meg når jeg har lagt ned så mange timer på sømmen også bare ligger det der og venter og venter.

Men om det skulle bli en ny UFO så får ikke det hjelpe. Kurs hos Lise er bestandig gøy og jeg gleder meg.

Lappehilsen fra Mona

3 kommentarer:

 1. Det skal bli kjempehyggelig med kurs hos Lise. Jeg sliter selvfølgelig med stoffvalget jeg også. Hadde tenkt å gjøre det enkelt denne gangen, men vi får nå se..
  Enig med deg i at du burde gjøre ferdig det fine teppet ditt.
  Vi sees! Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 2. Jeg går for toalettmappe!

  Da trenger jeg ikke å ta med hele lageret :o)

  Kari Anne

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du har vært innom bloggen min. Måttte innom siden din og her var det mye fint å se!God helg og kos deg på kurs!!
  Hilsen Bitte

  SvarSlett