lørdag 21. mars 2009

Nytt bad

Husets herremann holder nå på med nytt bad. Da vi kjøpte huset for 6 år siden var badet det rommet som var penest. Dette er det siste rommer i andre etasje som gjennomgår en ansiktsløftning. Derfor ble det en kjapp tur inn på Ikea i uken som har gått. Hadde kikket på nettet i forveien, en kjører jo ikke så mange mil uten å vite at varen er på lager.

Ble så fornøyd. Den passer også i stil når en tenker på hva slags hus vi bor i. Det er fortsatt masse jobb igjen, men jeg øyner ihvertfall et lite lys i tunnellen, eller kansje det var solskinnet jeg så.
Det gamle badet er revet, en gang er lagt til og en trapp er fjernet.


Dette bildet er tatt i januar. Nå er det lagt nye gulv og takbjelker. Avløp og vannrør er lagt og reisverk og gulv er kommet på plass. Nå venter vi på varmekablerne som er bestilt. På veggene skal vi ha plater som ser ut som panel. Vi kjøper ikke ferdigmalte da fargevalget er begrenset.
Det blir spennende å se om bildet jeg har i hodet kommer til å stemme med ferdig produkt.


Lørdagshilsen fra Mona

2 kommentarer:

  1. Møblene du har valgt ser innmari fine ut!

    SvarSlett
  2. Er sikker på at det blir kjempefint. Veldig fin serie det der. De sminkeskapene har nemlig jeg også falt for (hm hm). De står halvmontert, og skal inn på badet i 1. etg. hos meg. Men her er det snekkerpause, og den har vart en god stund. Og det ene henger som kjent sammen med det andre. Skjønner jo at det har vært litt kaldt å drive på oppi det åpne rommet i 2.etg i vinter, da, så vi venter veldig på våren..
    Sees på søndag!
    Hilsen ¨fruTicosus¨

    SvarSlett