torsdag 7. januar 2010

Har sydd 2 punger til. De er raske å sy. Mannen i huset lurte på om jeg hadde fått litt "dilla" og det har jeg vel kansje. Det er jo kjekt å ha noe liggende da. Vet om flere som har bursdag i nær fremtid.

Jammen kom det ikke pakke i posten i forgårs. Hadde egentlig som nyttårsforsett å ikke kjøpe stoff på en stund, men jeg gikk på en smell gitt.......

De fine stoffene og mønsteret har jeg kjøpt hos Lydiaquiltchop.

Litt shopping ble det også da jeg var i byen sist. Ønsket meg egentlig skilt i emalje, men har ikke greid å finne det. Velkommenskiltet skal henge ute, men jeg får vente til det blir litt mildere.Lappehilsen fra Mona


9 kommentarer:

 1. Du har brukt fine stoffer til pungene dine. Det er lett å få dilla på dem, det er så fin fasong. Jeg hadde min før jul, da sydde jeg så mange at jeg gikk litt lei. Så nå ligger det en halvferdig og venter :o)

  SvarSlett
 2. Så flotte punger du syr! :o)

  Åsså jeg som har bursdag til uka da gitt :o))

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 3. Pungene er så fine. Skal gjøre et forsøk når jeg bare kommer meg i butikkene igjen - trenger glidelås. Nydelige stoffer!

  SvarSlett
 4. Dine punge er utrolig søde - er det et mønster du kan dele med andre?

  SvarSlett
 5. Punger skal jeg sy i helgen. Jeg begynner med en gang, ja, nå med det samme!!

  SvarSlett
 6. Det er ikke alltid like lett og IKKE kjøpe disse stoffene - men fine var di nå da :-) Ønsker deg en kreativ flott helg.

  SvarSlett
 7. Hei Mona!Koselige små punger,er det monsteret til Timotei?Skjønne stoffer fra Lydia.
  der kan jeg ta meg en tur når jeg vil...
  Jobber oppi den bygda.Jentene der er noen kreative damer,med smilet på lur.
  Kos deg med sysakene.God helg!Klem :))

  SvarSlett
 8. Tack för dina fina ord hos mig! Det finns inget mönster på kvilten. Blocket är hämtat ur ett nummer av Australian Homespunn. Bården har jag räknat på och fixat med själv. Blocket heter ofta "Split ninepatch". Om du bild-söker det på google så får du upp många varianter på blocket. Just detta block är 6½ inch stort. Tack än en gång!

  SvarSlett
 9. Kjkt å ha punger på lur til gaver

  SvarSlett