lørdag 30. januar 2010

Litt nyheter fra syrommet.........

Det har vært stille lenge herfra nå. Var veldig godt i gang på nyåret, men så fikk jeg en skikkelig betennelse i armen så jeg måtte ta det med ro. Har surfet litt rundt i bloggverdenen og har funnet en aldelse nydelig blogg. Nåleputen jeg har sydd har jeg hentet mønster fra hos http://www.mousechirpy-polkadotpineapple.blogspot.com/ Hun har flere ting som jeg kunne tenke meg å sy. Sydde denne i vårlige farger for nå lengter jeg veldig til at det skal bli vår.

Det har også blitt en myntpung til. Det er ikke den helt minste. men den jeg laget mal til selv.
Mye flott å se ute i blogglandia om dagen. Håper at jeg får tid til å sy noe av det jeg har lyst til. Har også satt opp en liste over julegaver som skal syes. Håper å få sydd litt av dette gjennom hele året. Fikk desverre ikke sydd det jeg hadde ønsket å gi bort i gaver til jul i fjor.
Ha en fortsatt fin helg alle sammen.
Lappehilsen fra Mona.

10 kommentarer:

 1. Det var en fin nålepute! Mange lure småting på bloggen hvor du hadde funnet mønster :o)
  Ha en fin helg!
  Merete

  SvarSlett
 2. Så flotte arbeider! Lurt å sette opp julegaveliste. I år var jeg rekordtidlig ute, satte den opp i romjulen i fjor, hi hi. Men så gjenstår det å sy da....

  SvarSlett
 3. Hei Mona!Det var en skjønn nålepute,å søt pung.
  Ha en fin søndag!Klem :))

  SvarSlett
 4. Søt nålepute, myntpungen din var skikkeleg fin og.
  Skal sei du er tidleg ute med planane for julegåvene i år...smart du :-)
  Ynskjer deg god bedring, armen må vere bra når produksjonen skal starte.
  Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 5. Nydelig nålepute i deilige vårfarger. Takk for linken :o)

  SvarSlett
 6. Slik nålepute har jeg ikke sett før - veldig søt.

  SvarSlett
 7. Søt nålpute og koselig og se i lyse lekre vårstoffer. Flott link forresten, masse lekkert hos henne ja. Ønsker deg en flott uke.

  SvarSlett
 8. Nåleputa var kjempesøt - vi får kanskje se den på lappeklubben?. Du må jamen prøve å bli bra i den armen din. Sees i morgen.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 9. Åå søteste nålpute!! du er veldig flink! Myntpungene er også veldig søte.. Er det timoteilignende pung? Har lagd noen slike selv, og de er jammen fort gjort og veldig fine:-) Koselig at du fant meg og vil være med på give-awayen min:-)

  SvarSlett