søndag 22. august 2010

Nå er alle pappmalene brukt opp.........

Endelig er jeg i havn med posen med 192 pappmaler. Det ligger fortsatt noen sirkler der da...... Fokuset mitt etter besøket på Lappemakeriet har vært å bli ferdig med dette teppet. Nå mangler det bare å få sydd de to siste på bakgrunnsstoffet. Midtsirklene må jeg også få på før jeg regnskjærer blokkene. Har ikke stoffet til den ytterste rammen, så må nok snart en tur til Lappemakeriet. Flott at de har åpent syv dager i uka.

Har brukt mye tid på håndsøm i sommer og da Kathrines Quiltestue viste dette flotte teppet på bloggen sin ble det sendt mail omgående. Pakka kom på torsdag og stoffene var bare helt utrolig flotte.

Måtte selvfølgelig teste ut litt.......


Litt flere ting har kommet på plass i lysthuset. Bli med inn da hvis du har lyst til å se...... Trappa er en av steinene som var til den gamle trappa til huset vår. Den ble fjernet for mange år siden. Da vi kjøpte huset fikk vi greie på at sønnen hadde steinene hjemme på gården sin. Vi fikk heldigvis lov til å hente dem og her er en av de kommet skikkelig til sin rett.

Kjøpte lysekrone i sommer og nå er den hengt opp. Jeg har bare provisorisk strøm enda, men før vinteren kommer tenker jeg kabelen er gravd ned. Lyspærer må jeg også få kjøpt.


Bordbrettet som jeg kjøpte i fjor sommer er også satt inn. Pynta litt med lysestaker, lampe og litt andre godsaker.


Gardinen blafret så fint i vinden da jeg satt der nede i stad og bare slappet av.Ønsker alle en flott og kreativ uke.
Søndagshilsen fra Mona.

12 kommentarer:

 1. Nydelige farger på "viftene" dine. Det blir veldig flott

  SvarSlett
 2. Hei Mona, takk for koselig kommentar - og så må jeg bare si at ditt innlegg tar kaka :Ø) Lysthuset er bare en drøm av romantik og dine dresden plates er nydelige. Her oser det god smak og romantik. Hadde vært koselig med en tur til dette drømmested !!!

  SvarSlett
 3. Synes alt e bare så nydelig...

  SvarSlett
 4. Åååå,så masse flott du har sydd i sommer.
  Lekker lysekrone og bord med pynt:))
  Et fin plass å slappe av,hvor du kan nyte høsten utover nå:))
  Ha en fin kreativ uke!

  SvarSlett
 5. Lysthuset ditt ble fantastisk flott :o) Jammen er du heldig som kan kose deg her. Dresten plates prosjektet ditt er aldeles nydelig, har vært morro å følge deg så langt, og jeg gleder meg til å se en ferdig quilt.
  Kos deg videre med spennende prosjekt :o)

  SvarSlett
 6. Elsker lysthuset ditt! Dresden platene er flotte og det nye prosjektet ser spennende ut.

  SvarSlett
 7. Your quilt looks beautiful!

  SvarSlett
 8. Oi, du er så produktiv at jeg blir helt matt. For jeg vet at lappeteknikk ikke er noe man gjør i en fei. Regner med det snart blir lappeteppe i lysthuset også :)

  SvarSlett
 9. Nå syns jeg du lager veldig mye fint:-) Lappeklubben starter forresten mandag 30. august, så da får vi vel se noe av det du har lagd, da?
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 10. Herlige lysthus :o)
  Og som du syr, fantastisk!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 11. Fantastisk lysthus - er lidt misundelig. Har fulgt meget med i dit projekt med at male og indrette, det er et meget flot resultat du har opnået. Dine håndarbejder er også skønne :o)

  SvarSlett
 12. Först så vill jag tacka för kommentaren.. tusen tack.. hmmm fortfarande är du på noreply läge... kan inte epostasvar tillbaka till dig då... :o( och sen så... oj oj så fint du har fått det i ditt lusthus!!!! Ett dröm hus..:O))
  Och dina dresden block.. såå fina.. :o)

  SvarSlett