tirsdag 21. september 2010

Nå er toppen til blomsterduken ferdig.......

Jeg har de siste ukene sydd miniblomster og nå er toppen endelig ferdig.


Jeg har leita litt for å finne de rette stoffene.......... og synes resultatet ble ganske bra.Ni søte små blomster sydd til et kvadrat. Mønsteret er fra den siste boka til Trine Bakke.Sist lørdag var det mer flytting for tante og noen skatter ble med hjem denne gangen også. Stettefatet fikk min bestefar da han var 50 år og det nydelige putevarer har min tante brodert. Det er slitt i kantene, så jeg må skjære det til og sy ny kant og bakstykke til. Kan jo ikke la en slik skatt ligge i skuffen.I en av skuffene på kommoden jeg fikk lå dette bladet. Det er fra 1948 og er like helt. Morsomt å se et slikt blad. Har ikke rukket å lese det enda.Det er ikke bare i våre dager det er reklame i bladet. Her er reklame for tannkrem mot tannsten.

Jeg holder på med glidlåsene på pungene jeg har fått bestilling på. Jeg har litt sperre for det, men det har gått greit  til nå. Skal vise bildet når alle sammen er ferdige. Nydelige stoffer er det ihvertfall som motakeren har plukket ut.

Ønsker alle en fortsatt god uke.


Mona

14 kommentarer:

 1. Du har absolutt truffet rett med stoffene! Nydelig arbeid!

  SvarSlett
 2. Åå, den duken var fin!! Pst, sjekk bloggen min - stor give away

  SvarSlett
 3. Så nydelige farger, innertier dette.....
  For noen fine arvestykker du har fått.
  Ha en fin kveld
  Elisabeth

  SvarSlett
 4. Kjempefine småblomster. Fargene er nydelige, så den duken blir sikkert fin. Koselig med gamle broderier og blader også. Du har vel ikke glidelåssperre lenger du vel:-)
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 5. Kjempeflott duk, skikkelig søte blomster på. Du har truffet med fargene ja!

  SvarSlett
 6. Å så flott duken ble. Det er rart det der med valg av stoffer. Man funderer lenge og når man har funnet de rette, så er det som at det var sånn det egentlig skulle være.
  Nydelig!
  Ha ei fortsatt fin uke.
  Klem Berit

  SvarSlett
 7. Sååååå lekkert! Nydelige fargesammensetninger. Gamle skatter er alltid spennende. Det er rart hvor tidenene har forandret seg, det er slike gamle ukeblader et bevis på. Det er nesten så en må trekke på smilebåndet når man leser i slikt.....

  SvarSlett
 8. Blomsterduken er nydelig! Artige skatter du har funnet - gamle ukeblader er så morsomme å lese.

  SvarSlett
 9. Det er en vikelig vakker blomsterduk! Kan jo ligge året rundt,så du kan tenke på gode,
  varmedager når vi får disse kalde,
  minusdagene:-)

  SvarSlett
 10. Åååå, så flott blomsterduk. Ja det går jo an å sy mindre prosjekter også, og dette var supert. Jeg planlegger alltid så stort. Holder på med slike blomster, men må ha 40 til et stort teppe. Blir jo aldri ferdig,jo. Flotte arveting du har også. Fint at noen har vett til å ta vare på slike ting.

  SvarSlett
 11. Søt duk, og stoffa var perfekte.
  Herlege gamle skattar du har fått, artig å sjå gamle blad.
  Lykke til med glidlåsane :-)

  SvarSlett
 12. Jeg har også utstyr til slike små Dresden Plate blokker liggende. Dessverre har jeg ikke startet ennå. Men dine bilder er så fristende så kanskje det er på tide å gjøre noe med det? De ble til et flott bilde på headingen på bloggen.

  SvarSlett
 13. I like the quilt you made very much , Such Pretty Colours. The old tablecloth is beautiful , you will treasure it :)

  SvarSlett