fredag 24. september 2010

Myntpunger og bokser.......

Kjøperen av pungene jeg har holdt på med i det siste ble kjempefornøyd.

Hun kjøpte seks punger.

Disse to settene skulle hun ha selv.


Hun har to døtre som skal få disse. Den yngste datteren var med for å hente de og hun skulle ha den rosa. Den ble tatt i bruk med en gang.

Er som de fleste vet glad i bokser. Her er siste kjøp på QXL.


Dette er mannen min sin gamle matboks. Trodde at den hadde blitt borte da vi flyttet for en del år siden, men heldigvis lå den bare i en kasse i kjelleren. Det siste året har den stått på "utstilling" i et skap på kjøkkenet.

Er alene hjemme i kveld så jeg tror nok det kan bli litt tid på syrommet. Ønsker alle en trivelig helg. Vi får satse på at det bli bedre vær enn det er nå.


Mona

5 kommentarer:

 1. Flotte punger - hvor mye tar du for slike? Lekre bokser :-) Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Så mange fine punger. Ikke verst å få så stor bestilling. Disse boksene var kjempekoselige, særlig matboksen til JT. Han må jo ha behandlet den veldig pent. Godt at du fant den igjen.
  God helg! Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 3. Hej Mona!

  Tack för kommentaren på min blogg. Jag har köpt mina metallås från en firma här i Finland som heter Ullaka ( www.ullaka.fi) och har då fått pappersmönster till börsen med i sändningen.
  Ha en riktigt skön söndag!!!!
  Klem från Lappeklipp

  SvarSlett
 4. Hi...I'm Laura from Italy! Lovely blog!
  I will link you on my blog and I'd like to invite you to visite also my blog :D

  Laura from Italy http://chebirba.blogspot.com

  SvarSlett
 5. Hei Mona! Tusen takk for den hyggelige hilsen du har lagt igjen hos meg. Du produserer stadig noe nytt ser jeg. De små pungene er kjempesøte. Skulle gjerne ha sydd mer jeg også. Har mange planer, men så er det dette med tidsklemma da. Håper å få sydd litt i høstferien.

  SvarSlett