fredag 1. oktober 2010

Litt søm og shopping......

Kjøpte en stoffpakke fra Lappedilla tidligere i år. Hadde ikke noen planer for stoffkjøpet helt til jeg fikk 2 laken i en nydelig brun farge fra en kollega. Broderiet fant jeg på nettet,Valgte farger til blomstene og bladene etter fargene i stoffene. Bladene ble brune, men syntes selv at det ble ganske bra.


Årets interiørfarge er lilla etter det jeg har forstått. Fristelsen ble for stor her en dag da jeg var innom Europris. Skulle i utgangspungtet bare ha 2 heklenåler. Posen inneholdt litt mer da jeg gikk ut av døra. Nytt lilla pledd, hvit løper med sølvhjerter og en blomsterpotte i metall.I går måtte jeg en tur innom Kremmerhuset sin butikk på Nordbyen i Larvik.Var på utkikk etter lilla puter. Kjøpte med meg 4 stykker. Falt mest for de runde. Minner meg litt om gamledager. Ser i etterkant at jeg også trenger noen litt lysere.

Skal til Sverige å shoppe i høstferien. Kansje jeg finner noen der. Lysere lilla, grå eller hvite tror jeg hadde blitt bra.

Uken som kommer blir litt hektisk, men tror det kommer til å bli kjempebra. Starter med tur til Strømstad med jobben til mannen i huset nå i helga. På mandag får jeg besøk fra Rjukan, Asker og Detroit. Familie fra USA er på besøk i Norge. Skal også besøke tante, en tur til Oslo og Lappemakeriet før vi vender nesa mot Sveige igjen torsdag kveld.

Ønsker alle en strålende helg.

Fredagshilsen fra Mona.10 kommentarer:

 1. God ferie til deg! Jeg starter også høstferien i helga. Det skal bli herlig med en hel uke fri. Hele forrige helg var jeg med og arrangere skinnfellkurs, så jeg har igrunnen ikke fått hentet meg inn igjen etter dette. Så nå skal det bli godt med noen fridager. Høres ut som du har programmet fullt. Misunner deg den Sverigeturen......

  SvarSlett
 2. Lekre farger sammen!
  Ha en fin høstferie - en tur til Sverige høres kjekt ut.

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en superfin ferie.
  Noen hærlige farger du har valgt sammen med blomstene. Lilla er en lekker farge som gir lunhet og varme. Synes du har fått en riktig så skjønn sofakrok.
  Ha en trivelig helg.
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 4. Oj,så flotte lappesaker og broderi.
  høres ut som en travel men trivelig uke du har forran deg.Leste på en annen blogg om en spennende butikk i Larvik.Det Gode Hjørnet,har du besøkt den?Ha det fint! :))

  SvarSlett
 5. Hi,Mona...
  I have just discovered Your Blog and I can say-I am full of ADMIRATION towards all I can see here.
  Patchwork seems to be very difficult to me,but when I see all this patterns and colours,it rises very warm feelings about such 'one small try',that I would tackle someday:-)
  I would like to invite You to visit my blog http://psiokociswiat.blogspot com
  I cannot make such beautiful patchwork as You do,but You may find some of Your interest in my blog too.
  It is written in Polish,because I come from Poland-Warsaw,but I live in DK.Of course,You can use the Google-Translation there,it is far away from prfect though.
  Best Regards-from psiankaDK

  SvarSlett
 6. Ha en fin tur og familiebegivenhet :o)
  Putene er veldig flott, vil bli supert med etpar i lyse nyanser også.
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 7. Fine puter ;D
  Har lagt meg til som følger for her var det mye jeg liker + at det ble et rundt tall -- ha ha--

  SvarSlett
 8. Hei Mona.
  Takk for kommentar på bloggen min.
  No har eg endra innlegget, og lagt til kor eg fant mønsteret :-)

  SvarSlett
 9. Hei!
  Så fint dette syprosjektet blir. Stoffene og stitchinga passet så godt sammen.
  Berit
  Du har en fin blogg!

  SvarSlett
 10. Hei! Ja, nå er vel både den ene og den andre turen over, men håper du/dere hadde det fint på tur. Likte godt de runde lilla putene - skal se jeg må en tur til Kremmerhuset på Ski. Ha en fin helg!

  SvarSlett