onsdag 13. oktober 2010

Det har blitt litt lite tid til søm, men shopping av stoffer er jo også gøy.......

En hektisk høstferie er over. Den var travel, men det var kjempehyggelig med besøk, reise på besøk og shopping på Lappemakeriet. Flere turer til Sverige ble det jo også.


Vi hadde strålende vær da vi var på Lappemakeriet på torsdag.


De fleste teppene fra sist jeg besøkte Lappemakeriet var byttet ut. Dette teppe har fått navnet Oppå Lauvåsen. Syntes nesten jeg kjente smaken av jordbær der jeg stod,Denne flotte grytekluten måtte jeg også ta bilde av. Det er jo en flott idè som julegave.Målet med turen var å kjøpe rammestoff og lukkekant til tellerkenteppet mitt. Nå er det bare å finne tid til å få gjordt det klart slik at jeg kan sende det til quilting. Denne nydelige stoffpakka måtte jeg bare ha. Det ble også noen andre stoffer. Glemt å ta bilde av de.


Denne nydelig babyjakka har en kollega strikket. Blomsten som er sydd på har jeg laget. Hun syntes mine miniblomster var så fine. Jeg laget malene 25% mindre. Den kunne jo ikke være for stor til den lille jakka.En søt bamseknapp ble flott dekor på blomsten.

Neste uke skal vi ha åpen skole. Vi skal ha utlodning og jeg holder nå på med en gevinst til utlodningen.


Det skal bli et lite veggteppe. Mønsteret er hentet fra boka Lapp på en to tre av Annie Eikenes. Her er bilde an hennes teppe.

Tror at mine stoffvalg blir bra. Litt usikker på stoffene jeg har funnet fram til hjertene. Kansje det blir for mye rosa. Får se når jeg kommer så langt.

Nå er det tid for å reise på musikken. Ønsker alle en fortsatt fin uke.


Onsdagshilsen fra Mona.

8 kommentarer:

 1. En flott blomst på babyjakka :)
  Veggteppet blir nok kjempeflott, heldig er den som vinner det♥ du er så flink!
  Onsdagsklem fra Åse

  SvarSlett
 2. Her var mye kjekt lesestoff. Blomsten på babyjakka ble virkleig prikken over i´en. Og hjertetepper var bare helt nydelig. Annie Eikenes kan sine saker - det er sikkert og visst. Og så er hun jo så artig en dame - var på kurs med henne i januar.

  SvarSlett
 3. You Had a very busy time:)) I like the last picture, There is nothing wrong with a little pink:))

  SvarSlett
 4. Hei Mona!
  Tusen takk for koselig kommentar!
  Her inne hos deg var det jo inspirasjon i lange baner :) Og så flink du er til å sy!!
  Nydelige disse blomstene dine... Fikk veldig lyst til å prøve meg på det. Og så fikk jeg veldig lyst på en tur til Lappemakeriet! Er så koselig der ;)
  Ha en fin helg!
  klem Laila

  SvarSlett
 5. Heisan

  Så koselig å se bilder fra lappemakeriet, heldige deg som har vært der!
  Skal si du er produktiv, spennende med talerkenteppet:)) Ønsker deg en flott søndag, klem

  SvarSlett
 6. Hei Mona! Tusen takk for din koselige hilsen i bloggen min i forbindelse med 4-års "jubileet" mitt. Jeg setter stor pris på dine gode ord. Hyggelig også å hilse på deg har inne hos deg. Alltid like koselig å oppdage nye "lappeglade" damer.

  SvarSlett
 7. Hi,Mona:-)
  Beautiful works,beautiful motiffs and stitching.Lovely composed patterns for patchwork and stitching,also applications.The fabrics are in marvellous colours.
  Best regards-from Halina-

  SvarSlett
 8. Hei!
  Du er alltid så produktiv og effektiv. Masse fint. Det er alltid på hyggelig på Lappemakeriet.
  Kos deg på møte i kveld. Berri er en fantastisk dame :0)

  SvarSlett