fredag 22. oktober 2010

Veggteppe og masse inspirasjon.........

Denne uken har vært litt hektiskt. Onsdag kveld hadde vi åpen skole til inntekt for Flyktningehjelpen. Skolen fikk totalt inn kr 26 000. Jeg er kjempestolt av kollegaer, elever og foreldre. En super arbeidsplass. 6 klasse hadde utlodning og noen andre aktiviteter som vi fikk inn bra med penger på. Mitt bidrag til utlodningen ble flere ting enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Da jeg skulle innom syrommet for stryking av veggteppe og en løper rasket jeg med meg 3 gevinster til. Tingene er vist på bloggen tidligere, men teppet ble sydd spesielt til denne utlodningen.


Jeg kunne jo ikke reise hjem uten å ha brukt litt penger jeg også,  7 klasse hadde miniloppemarked og her fant jeg 2 nydelige små fat. Fant også noen bøker og et spill. Kjekt å ha noe "nytt" når barnebarna er på besøk.


Ukens inspirasjon fikk jeg da jeg var på foredrag i Tønsberg med Barri fra Bareroots. En utrolig dame som lager de nydeligste mønstre. Flere mønstre ble utsolgt, men heldigvis er de bestilt, så jeg venter spent på pakke fra Kathrines Quiltestue.
Her er noen av godsakene jeg tok bilde av.


Teppe jeg falt mest for har jeg kjøpt en startkit og garn til. Mønsteret var desverre utsolgt, så jeg får kose meg med disse bildene så lenge.Det har dukket opp en boks i posten også. Selvfølgelig kjøpt på QXL.


Jeg har ingen spesielle planer for helgen og det er deilig. Har jo selvfølgelig noen MÅting, men ellers skal jeg gjøre akkurat det jeg har lyst til.

Ønsker alle en god helg.


Mona

9 kommentarer:

 1. Hei Mona:)
  Veggteppet ble kjempelekkert, heldig den som vant dette:)
  Deilig med en helg uten store planer.
  Ønsker deg en riktig koselig helg♥
  klem♥

  SvarSlett
 2. Så fint veggteppet til utlodningen ble. Tenker de var fornøyde. Bra med voksne som stiller opp og hjelper til. Mange fine bilder du fikk tatt av tingene til Barri. Får lyst til å sy alt sammen. Det blir spennende å se hva du får i posten av Kathrine;-) Men nå blir det i hvertfall noen hjerter her hos meg:-)
  Hilsen ¨fruTicosus

  SvarSlett
 3. hei Mona,
  Så masse fint du har bilder av her :o)
  Synes teppet til utloddingen er helt nydelig!
  Spennende å se hva du får i posten fra Kathrine.
  Nyt helgen!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. Stikker innom og ønsker min gode kollega, og den kreative damen - en riktig god helg! Du er bare superflink til det du driver med! Lørdagsklem fra meg!

  SvarSlett
 5. complimenti per il tuo blog..mi chiamo Carla e ti scrivo dall'Italia....se ti va passa a trovarmi nel mio blog.ciao

  SvarSlett
 6. Heisan!
  Så mye fint du lager! Masse inspirasjon her hos deg ja! Så mye fint fra Bareroots da..
  Synd du ikke fikk kjøpt mønsteret!
  Ha en fin søndag!
  klem Laila

  SvarSlett
 7. Jeg var også i Tønsberg å hørte på Barry fra Bareroots, ble skikkelig inspirert og en del mønster ble med meg hjem

  SvarSlett
 8. Flotte bilder, og så nyyyyyyyyydelige farger på quiltene. Skjønner du har fått inspirasjon her ja :-) Ønsker deg en kreativ og fin uke.

  SvarSlett