søndag 19. desember 2010

Bakehelg og det første stitcheriet er ferdig.

Jeg utsetter bakingen til jul så lenge jeg kan. Har vel kansje en litt dårlig erfaring fra tidligere år. I dag har jeg bakt fattigmann. Det er bare jeg som liker disse kakene, men jeg må bare ha de. Det blir bestandig noen prøvekaker.


I går bakte jeg kransekakestenger, sandkaker, kokosmakroner og nøttekaker. Har også to deiger liggende klar i kjøleskapet. Det er deig til sandkaker og berlingerkranser. Krumkaker får jeg av svigermor og smultringene har jeg kjøpt ferdig på smultringbua i Larvik. De siste årene har smultringbaksten min blitt misslykket.

Litt stitchery har jeg hatt tid til innimellom. Nå er det første klart. Synes  snømennene er så søte.Nå skal jeg sette meg forann TV og ta en pause. Kose meg med fattigmann før resten av deigen skal til pers.Ønsker alle en flott fjerde søndag i advent.

Mona

6 kommentarer:

 1. Dejligt stitchery med skønne snemænd - god jul ;o)

  SvarSlett
 2. Lekkert stitchery :o) Åssen mønster er det? Ligner på Crabapplehill.....

  SvarSlett
 3. Åååå så fine. Kjempekoselig stitchery.
  Så flink du har vært til å bake. Jeg har stått over smultbaksten i år, men både fattigmann og smultringer er deilig.
  Jeg er litt for glad i kaker!! Jeg tar virkelig min del av kakene her i huset;) Får sikkert nye joggesko eller annet treningsutstyr til jul;)
  Ønsker deg en flott uke frem til JUL.

  SvarSlett
 4. Så flink du er som lager så mange kakesorter, fattigmann er nydelig, men jeg har aldri laget de. Min svigermor var en kløpper på de, men det er bare jeg som liker de her, derfor blir de aldri laget. Jeg ønsker deg en riktig fin Jule og nyttåsrhelg. Klem Ruth.

  SvarSlett
 5. Flott stitchery. Det blir eit nydeleg teppe. Eg har eit anna av CrabappleHill sine mønster liggande på vent ("Over the river and into the woods" eller noko sånt....). Enn så lenge manglar eg mot til å gå i gang med stitcheria.... :)

  SvarSlett
 6. For et herlig motiv på arbeidet ditt. Snømenn er det flotteste vintermotivet jeg vet, og dette var slettes ikke verst.

  Jeg har nå de syv slag i boks, så nå er det slutt på bakingen her i huset.

  Ønsker deg en riktig god og stressfri jul!

  SvarSlett