fredag 10. desember 2010

Juleduken er klar og et nytt langtidsprosjekt er startet.......

Nå er juleduken min ferdig. Jeg har lagt den på salongbordet og pyntet litt. Den er litt for stor for salongbordet. Kansje den blir lagt på spisebordet istedet.


Litt usikker på pyntinga., men jeg er kjempefornøyd med duken.I våres kjøpte jeg et mønster på Lappemakeriet. Hadde ikke noe mål og mening med kjøpet. Syntes bare det var så fint.Tirsdag kveld fikk jeg så lyst til å begynne på noe nytt. Sikkert ikke så lurt for jeg har nok en del UFOer liggende. Bladde igjennom noen blader og mønster. Da kom jeg over dette. Stoffet til stitcheriene hadde jeg liggende og når jeg fikk sjekket garnboksen og fant ut at jeg hadde garnet som skulle brukes, så var ikke veien lang til lystavla.
Som dere ser så har jeg ikke kommet så langt enda. Men jeg har tegnet av to mønster til.


Synes at snømennene er flotte. Vet at dette er et prosjekt som kommer til å ta laaaaaang tid, men skal kose meg med dette i vinter. Kommer sikkert til å sy andre ting også innimellom.


I kveld skal jeg på julebord med kolleger fra jobben. Gleder meg. Hyggelig å være sammen uten at skoleklokka kimer også og få tid til å prate mer med de man ikke jobber direkte sammen med.

Ønsker alle en koselig og trivelig helg.

Mona11 kommentarer:

 1. Kos deg på fest. dEN oppskriften har jeg liggende på vent ser så kos ut... Gleder meg til jeg kan ta fatt - synes det er så godt å bridere når det ikke er så mye skifting av farge...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Duken din ble kjempefin! Det nye prosjektet ditt er vakkert. Jeg begynte på dette for ett par år siden, men har ikke fullført det. Mitt er i blå...... kanskje jeg blir inspirert av å se ditt :o)) Du er nå flink til å fullføre prosjektene dine.

  SvarSlett
 3. Fin juleduk. Ser ut som et spennende prosjekt du har forann deg

  SvarSlett
 4. Juleduken din ble veldig fin. Og det nye prosjektet ditt er skjønt. Jeg har også det liggende på vent, så hvem vet, kanskje blir jeg inspirert av å se hva du gjør. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 5. Du er vel på julebord akkurat nå. Regner med dere har det trivelig. På skolen hos oss har vi julebord neste fredag. Det skal bli kjekt.

  Duken din ble nydelig, og det tror jeg det nye prosjektet ditt også blir. For meg som liker snømenn er dette midt i blinken.

  SvarSlett
 6. Your tablecloth is very beautiful, well done:))

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ny duk.
  Kjempefin;)
  Prosjektet du har begynt med en lekkert.
  Jeg har også det mønsteret liggenede.
  Kanskje jeg begynner med det en dag!
  Ha en super helg;)

  SvarSlett
 8. Åhhh, en lekker du har laget.
  Teppet du skal lage er superfint. Har sett det i "live". Gleder meg til å følge deg i prosessen.
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 9. Underbar Julduk :)

  Missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  Välkommen :)
  Håkan

  SvarSlett
 10. Juleduken din ble sååå nydelig. Virkelig flott med så fine farger og så mye quilting. Blir spennende å følge det neste prosjektet ditt også. Tror jeg har sett mønsteret før:-)
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett