fredag 13. mai 2011

En topp er klar for quilting og noen hexagon........

Jeg har endelig fått sydd sammen lappene som jeg så flott viste på bloggen i fjor sommer. Det kom aldri lenger enn til visning. Kjøpte en hvit jellyroll med tanke på et annet prosjekt, men det litt for hvitt. Kom da til å tenke på alle de fargeglade lappene som bare har ligget i skapet.


 Mange flotte sommerfarger blir det i denne quilten.


På kjøkkenet har jeg en kjøpmannsdisk. Ikke lett å finne løper som passer. Nå har jeg tenkt å sy en sommerløper i røde stoffer fra Fig Tree & Co. Serien heter Stewberry Fields.Jeg har ikke noe mønster, men har noen tanker om hvordan den skal bli.Jeg har brukt den nye Sewlinepennen. Et utrolig flott hjelpemiddel.


Jeg har også kjøpt en paiform fra Green Gate. Falt vel egentlig for fargen, også kjøpte jeg noen nydelig kopper med jordbær på. Har glemt å ta bilde av de. Har fylt paiformen med nydelige mini charmpack som jeg har kjøpt fra USA.Det kom også et mønster fra USA i forrige uke.Jeg har ikke kjøpt Kit for det var desverre utsolgt. Disse stoffene har ikke kommet i salg enda. Skal komme nå i mai. Jeg har meldt i fra hos Fath Quarther Shop og jeg får mail når stoffene er i salg.


Her er en detalj fra teppet. Den er bare så flott. Gleder meg til jeg kan "klikke" på disse stoffene.

Ønsker alle en super helg.

Lappehilsen fra Mona.


4 kommentarer:

 1. Strawberry fields-tygerna är så underbara.Härliga projekt du har på gång och pajform är super-läcker!
  Kram Gudrun
  --Trevlig helg också!

  SvarSlett
 2. Det teppet ditt blir kjempefint !
  Jeg koser meg veldig med sekskanter jeg også, spesielt på sommeren for da er det så lett å ta dem med ut i sola og sy litt.
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. quilten din ble utrolig fin :)

  SvarSlett
 4. Intressant,intressant. Dyker in en annan gång och ser mera. Ha en fin helg.

  SvarSlett