lørdag 13. august 2011

Ny bok og litt andre godsaker......

Bestilte en bok fra amazon.com for noen uker siden. I dag da jeg kom hjem lå den i postkassa. En flott bok med mye inspirasjon. Har vel blitt litt "bitt" av søm over papir kansje. Ingen planer om å sy noe fra denne enda. Bare kosetitte i den.Vi kjørte dattern vår til busstasjon på Kongsberg i dag. Fant ut at vi kunne jo handle inn for helgen der når vi først hadde kjørt dit.Fikk også vært en tur innom Husfliden. I vinduet hadde de kit til en nydelig sommerduk som har stått i Familien. Skal ikke sy den selv. Det overlater jeg til dattra. Hardangersømmen må jeg kansje gjøre selv.Var også innom en garn og stoffbutikk. Det var ikke mye lappestoffer de hadde, men dette flotte rosete ble med hjem.Bunnen er grålilla. Kommer nok ikke så godt fram på bildet.

Ellers har det blitt lite søm denne uka. Har vært litt på farta. Besøk hos tannlegen og på Kysthospitalet.  Jeg har fått forkalkning i en hel så nå skal jeg prøve innleggsåle. Håper at det kan hjelpe.

På fredag var jeg på besøk hos min gamle tante. Noen gamle hekleskatter etter bestemor ble med hjem. Litt gulnet etter mange år så de får få en vask. Legger de pent bort til  det rette prosjektet kommer. Tror nok bestemor også likte å hekle prøvelapper av mønster hun fant. Tror nok at det er slik med meg også når jeg lager den ene prøveblokka etter den andre uten å fullføre.


Var innom en blomsterbutikk på vei hjem. De hadde så mange nydelige potter og grønne planter så nå er det ene kjøkkenvinduet neste ikke til å kjenne igjen.

Da jeg fikk hengt opp nye gardinkapper også så ble det kjempebra.

Ønsker alle en fortsatt fin helg. Til uka starter jeg på jobb igjen. Vi starter med planleggingsdager. Elevene starter ikke før 22. august. Skal bli hyggelig å treffe kollegaene igjen etter en lang ferie.

Mona


6 kommentarer:

 1. Nydelige gamle heklebrikker! Vasker du dem med vanlig vaskemiddel eller bruker du klor?

  SvarSlett
 2. Vilken mys-bok du har köpt. En bok för soffhörnet under hösten med massor av inspiration i. Ditt fönster blev jätteläckert!
  Kram

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har fått hekle brikker etter bestemoren din - flotte skatter :-)

  SvarSlett
 4. Busy lady! I like your embroidery kit for a tablecloth, it will look very pretty :) Grandmother's crochet is something to treasure.
  I like our window, I like very much how Scandinavians decorate their windows :)

  SvarSlett
 5. Hei Mona! Regner med at du har hatt en kreativ og herlig ferie!Det er utrolig hvor mye lekkert du tryller frem mellom dine fingre!
  Ja, nå er straks hverdagen her igjen... Jeg har jobbet mye i sommer (med skriving og språkvask) - men nå er det skolejobbingen som kaller! Ser deg snart! Nyt dagen! Klem!

  SvarSlett
 6. Ååå så nydelige små brikker bestemoren din heklet :O)
  Ja dette er verdifulle skatter!
  Nydelig kjøkkenvindu!
  Klem, Anne:(

  SvarSlett