lørdag 3. september 2011

Løper i høstfarger......og litt annet småpussel.....

I morgen er det idrettensdag her i bygda. Fikk spørsmål fra dattra om jeg kunne sy noe til utlodningen. Høsten står jo foran oss så fant ut at en løper i høstfarger måtte passe.


Mønsteret fant jeg i siste utgave av Quiltemagasinet.Her har jeg pyntet løperen med epler, nyper og rognebær.....også lys da, for det trenger vi nå i høstmørket. Merker veldig godt at kveldene har blitt kortere.Forrige lørdag var vi en liten tur på Bærums Verk. Vi skulle kikke på vinduer til garasjen i Drammen. Veien var jo ikke lang da når vi først var der. Trodde nesten ikke vi skulle rekke det for det var kø nesten hele veien innover fra Liertoppen. Men selvfølgelig rakk jeg Lappemakeriet. Mange fine modeller for høstens kurs. Synd at en bor så langt unna. Jeg falt for et teppe som var sydd i teknikken Chimney Log Cabin. Stoffer til dette ble med hjem og en prøveblokk er sydd. Ikke i stoffene som skal være i teppet, men noen fra resteboksen.Jeg kjøpte også noen små hexagonmaler. 1,5 inch. Ikke store greiene, men har laget noen som jeg har med på jobb. Kjekt å ha å ty til når det er friminutt.Ønsker alle en god helg. Akkurat nå er det flott syvær her jeg bor.

Lappehilsen fra Mona.


4 kommentarer:

 1. Härlig höstlöpare...
  visst blir kvällarna längre och längre. Det behövs ljus och värme nu :-)
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 2. Det ble flotte premier, og høstfarger passer perfekt på denne tiden. Du har så mange flotte prosjekter på gang. Det er alltid like koselig å stikke innom deg :o)

  SvarSlett
 3. Veldig fint å kunne lage gevinster selv. Det har reddet meg mange ganger! Løperen ble veldig fin, og stoffene i prøvelappen likte jeg veldig godt. Synes du godt kan lage noe med de stoffene der, altså:-) Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 4. Bautiful runner, the colours are very nice :)I am interested to see the Chimney Log Cabin, very nice design :)

  SvarSlett