mandag 28. november 2011

Adventstid.......

Lite har skjedd på syfronten siden sist. Har ikke vært i form i høst og hatt overskudd til sysyler eller andre for den del. Er henvist til revmatolog og har fått time 6. mars neste år. Frustrende å vente så lenge.........

Har fått pyntet litt til advent. Glemte å kjøpe nye lys, men det går greit med de jeg har fra i fjor.


Englekoret er klart til å synge julen inn.

Jeg har i år oppgaven å kjøpe julkalendergaver til barnebarna. Jeg kjøpte et lyshus i høst og Caroline på 7 år ønsket seg også et slikt. I dag fikk jeg ordnet det etter jobb. Måtte jo ha et til Benjamin også. Pluss at det ble et hvitt litt større til meg. Har pyntet kjøpmannsdisken på kjøkkenet. Gleder meg til jeg kan tenne lys i kveld å se hvordan det ser ut.

Når ikke overskuddet er helt på topp så får jeg starte litt tidliger og ta litt etter litt.
Ønsker alle en fin adventstid.

Lappehilsen fra Mona.

søndag 13. november 2011

Trekning er foretatt...... og vinneren er........

Jeg fikk mange kommentarer på  min Giveaway. 27 kommentarer og en epost. Gjorde klar 28 lapper.
Skulle prøve å få pus til å "ta" en lapp, men det gikk dårlig.

Kunne ikke vente i all evighet heller så jeg måtte trekke en lapp selv.Anna med bloggen Noe Helt Anna er den heldige vinner. Supert hvis du sender meg en mail med adressen din slik at jeg kan få sendt deg pakken.

Vil samtidig takke alle sammen som ville være med.

Ønsker alle en fortsatt god søndag.

Søndagshilsen fra Mona


mandag 7. november 2011

Giveaway........stitchery og en boks...........

Har sett at telleren har passert 50 000 for en stund siden og dette er innlegg nummer 248 så jeg syntes det var på tide med en giveaway. Regelen er enkel. Kommenterer du dette innlegget får du et lodd. Jeg trekker vinneren i løpet av førstkommende søndag.

Her er premien du kan vinne.
0,5 yard med nydelig stoff, en pakke med tråd og et mønster.Stoffet er det samme som jeg viste i forrige innlegg bare en annen valør og 4 flotte dukker med broderigarn.

I det forrige innlegget viste jeg starten på en postkortpute. Størrelsen er 40 x 50 cm. Jeg har fortsatt noe stitchery igjen, men jeg blir helt klart ferdig til jul.

Dattern min ønsker seg nye julegardinkapper til kjøkkenet. Jeg blir ikke ferdig i år og det er hun klar over. Mange sting skal sys her før det er klart. Hun har dessuten 2 kjøkkenvinduer.Mønsteret er hentet fra teppet Winter Wonderland Quilt fra Crab-apple Hill.Det gjenstår mye søm, men tror det blir flott til slutt.Sønnen og hans forlovede har overtatt huset etter hennes bestemor og etter opprydding fikk jeg denne flotte boksen. Har kikket på slike på QXL flere garnger. Har jo dilla på bokser så denne passet flott inn i samlinga.


Ønsker alle en en flott uke så "snakkes" vi på søndag etter trekningen.

Lappehilsen fra Mona.