mandag 23. januar 2012

Min datters nett og selvfølgelig noen sekskanter.

Skrev for ganske lenge siden at min datter ønsket seg et nett som ser ut som flagget til USA. Jeg fant fram stoff og sydde vel tre remser. Så var det stopp.

I dag har jeg vært en tur på syrommet, men der skal jeg si deg det var kaldt. Har jo vært avstengt ganske lenge. 13,8 grader var det der. Huttemegtu. Fikk satt på en varmeovn, men det var ikke mere enn 15,5 grader da jeg ga meg. Hun har bursdag i februar så håper det skal være klart til det.


Hun ønsket seg skyskrapere på baksiden. Får se hva jeg får til.

Jeg pusler med mine sekskanter. Har sydd sammen en del av de blå/grå. Vet ikke helt om jeg får til det jeg har tenkt. Det vil tiden vise.


Ønsker alle en fin og kreativ uke.

Takker for alle hyggelige kommentarer dere legge igjen. Det setter jeg stor pris på.

Lappehilsen fra Mona.4 kommentarer:

 1. Ja,ja da er det ikke bare meg som har kaldt hobbyrom. Ikke så ofte jeg har hatt tid til å bruke dette rommet i det siste, så derfor har ikke varmen stått på. Men i morges begynte jeg senere på jobb, og da hadde jeg bestemt meg for å tilbringe litt tid på hobbyrommet. Men jeg fikk heller ikke opp temeperaturen, og endte ved kjøkkenbordet istedet. Ønsker meg egentlig en elektrisk peisovn på hobbyrommet. Det ville ha vært trivelig.

  Fine prosjekter du holder på med!

  SvarSlett
 2. Vad jättefina dina hexisar är och i läckra blå färger. Jag blir så sugen på att börja med hexagoner igen när jag ser dina.
  Kramisar

  SvarSlett
 3. Lekre stoffer på sekskantene :-)

  SvarSlett
 4. Så lekre de sekskantene dine er. Jeg også elskerr sekskanter, og arbeider med dem i mange størrelser. Lykke til videre med disse!

  SvarSlett