mandag 15. april 2013

Inspirasjonskveld i Tønsberg i regi av Quiltefryd.

Torsdag var jeg på inspirasjonskveld i Tønsberg i regi av Quiltefryd. Mye flott ble vist fram av Sue Daley fra Australia. Det var så mye lekkert......Glemte selvfølgelig å ta med kamera, men har sett mange flotte bilder derfra på bloggene til Hanne og May Britt.

Jeg kjøpte noen stoffer med meg hjem som jeg har tenkt å sy til hexagonteppe. Linjal ble også innkjøpt. Ikke sydd hexagon på denne måten før så det skal bli spennende.


På inngangsbilletten vant jeg denne flotte stoffpakka. Aldri vunnet før på slike arr. så det var gøy.

 
 
Jeg ble så inspirert av et av tepppene så jeg måtte prøve litt i helga. Jeg har ikke brukt pappmaler. Bare brukt symaskinen og 60 grader på linjalen.
 

Jeg kjøpte en stoffpakke på årsmøtet i Sarpsborg. Ferdig med første blokk, "bare" 8 igjen. Her er alt sydd over papp.

 
Alle ringene i double wedding ring er sydd sammen. Tråkling til bakgrunn har jeg tenkt å sette bort til Merete Ellingsen.
 

For en uke siden testet jeg ut litt søm på papir. Solsnu heter mønsteret. Mønsteret finnes i Quiltemagasinet. Har sett på det flere ganger. Så det på en blogg nylig og fikk lyst til å prøve. Buede sømmer er ikke lett......


Litt forskjellig har det jo blitt selv om ingen ting er ferdig.......

Ønsker alle en kreativ uke.

Mona


 
 


4 kommentarer:

 1. Vilka vackra projekt du har på gång.
  Härliga tyginköp och Grattis till supervinst.
  Lycka till med dina projekt.

  Kram Gudrun

  SvarSlett
 2. Åh, det var ju trevligt att vinna en tygbunt på inträdesbiljetten så som Du hade turen att göra!

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Ja, det var moro å se de vakre arbeidene til Sue Daley. Men du verden så kreativ du er selv. Så mange ulike prosjekter. Lykke til med alle sammen.

  SvarSlett
 4. Mye flotte ting du har på gang! skal du sy buede former kan det være lurt å investere i "curve master" symaskinlabb. (passer alle maskiner) jeg kjøpte den da jeg sydde dobbelt sengeteppe i "dobbel weddingring" og den lettet arbeidet mye:)
  God syhelg!

  SvarSlett