søndag 25. oktober 2009

Nye innkjøp.....................

På torsdag var jeg i en for meg ny quiltebutikk i Skien. Fant den helt tilfeldig på nettet. Mannen i huset skulle en tur på Biltema og hadde lyst til å ha selskap på veien. Mine planer for kvelden var å rydde og så ta en tur på syrommet. Sa at jeg kunne bli med hvis vi kunne ta en tur innom Quiltetorvet. Hadde sjekket åpningstidene på forhånd slik at jeg var sikker på å rekke en tur innom.

Det var en liten koselig butikk. Flere flotte modeller var det også. Blant annet et teppe sydd etter dette mønsteret. Stoffene som var brukt er de som ligger ved siden av quiltemagasinet. Fristelsen ble for stor så stoffene ble kjøpt inn. Når jeg skal sy dette er en helt annen sak. Har vel egentlig nok med det jeg holder på med for tiden.

Det nye nissemønsteret til AnnAKa ble også kjøpt inn og litt mere stoff. Har ikke tenkt å sy denne løperen, men falt for applikasjonen. Tror den kan bli fin på en julepost blant annet.
Ha en fortsatt fin søndag alle sammen og en kreativ uke.
Lappehilsen fra Mona.

6 kommentarer:

 1. Hei Mona og god ettermiddag! Kjenner godt til det der med fristelser jeg også. Har skapene fulle av slike fristelser som jeg ikke har kunnet motstå. Noen har ligget i flere år, og begynner vel kanskje å nærme seg kategori "utgått på dato". Men både stoffene og mønstrene du har kjøpt var jo nydelige, så det er nå litt kjipt om du ikke rekker å gjøre noe av dette....

  SvarSlett
 2. Så flotte stoffer du har kjøpt inn! Kos deg masse med dem, og ha en fortsatt flott søndag :o)

  SvarSlett
 3. Hei, mye fint her og greit å ta seg en tur sammen mens mannen skal på Biltema og du på Quiltebutikk!! Man blir ofte fristet ;-) av nye mønster og stoffer!!
  Ha fortsatt en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Nydelige stoffer - og gøy når man oppdager nye butikker man ikke har vært i før. Ønsker deg en god søndags ettermiddag :-)

  SvarSlett
 5. For noen nydelige stoffer du har kjøpt!
  Ja jeg kjenner til det der... Har man først kommet inn i en slik butikk, er det absolutt umulig å gå ut igjen uten å kjøpe noe!

  SvarSlett
 6. Hei Mona!
  Så lekre stoffer du har kjøpt deg, så artig med ny butikk i "nærmiljøet".
  Det var kjempe flotte applikasjoner gleder meg til å se hvordan du vil bruke det. Snart er det jul, mange hygggelige ting å lage.
  Ønsker deg en flott uke :0)

  SvarSlett