fredag 30. oktober 2009

Jeg skulle bare kjøpe sytråd og hente et skilt til traktoren,men......................

Det gikk jo som så mange ganger før. Er på leit etter et spesielt lilla stoff med mørkere lilla prikker, men det ser dårlig ut. Fant jo litt annet istedet da. Ikke så vanskelig forresten.Disse søte englene greide jeg ikke å gå forbi......

Denne flotte eikenøtta lå rett i nærheten..................

På vei hjem skulle jeg innom Bryggerhuset som ligger ved riksvei 40. Måtte ha litt påfyll av vlisofix. Har oppdaget at det er stor forskjell på de forskjellige merkene av vlisofix. Bryggerhuset har den beste i Larviksdistriktet.
Denne flotte lysestaken måtte bare bli med hjem. Er litt i adventmodus nå. Syr kansje for mye med lilla for tiden. Fargen kommer ikke så veldig godt fram på bildet.

I postkassen min lå det brev fra Sissel med bloggen Englequilt. For en tid tilbake viste hun noen skoposer med dette flotte motivet på. Jeg syntes det ble så flott og spurte om hvor mønsteret var kjøpt. Hun hadde ikke mønster for hånden, men tok et flott bilde av et stitchery og sendte det. Blir ikke vanskelig å tegne av fra dette. Tusen takk Sissel som delte dette med deg.

Nå har mannen i huset gått i garasjen så nå tror jeg det blir en tur opp på syrommet.
Fredagshilsen fra Mona.

9 kommentarer:

 1. Hei! Så lekre stoff du kjøpte med deg, skjønner godt at du gjorde det, og lysestaken var kjempefin ;) Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Det er farlig for lommeboka å gå på byn. Skulle bare... men så bledet mye mer. Men så har man så mye glede av det likevel. God helg :))

  SvarSlett
 3. Kjenner godt til det der med å falle i fristelse ja. For min del melder problemet seg når jeg kommer til hobbybutikker. Om jeg i utgangspunktet bare skal ha en limtube, så kommer jeg ut med varer for 400-500 kroner samme hvor fornuftig jeg prøver å være.

  Men det var jo tross alt vakre ting du fikk med deg hjem. Og lykke til med skoen....

  SvarSlett
 4. He, he... Ja sånn kan det gå! Ikke lett å kjøpe bare det en SKAL ha...
  Og det stitcheryet var nyyyydelig!

  SvarSlett
 5. Sånne er det bare. Lekre ting du fant da. Den lilla adventsløperen ble forresten kjemepfin. Enig med deg at Bryggerhuset har den beste vliesofixen her i distriktet.
  Ha det fint! Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 6. Det er dejligt at høre at der er andre der har det lige som mig. Jeg skulle lige forbi vores lokale patchworkbutik og kom også hjem med en masse ting og sager ;O)

  SvarSlett
 7. Sånn går det rett som det er for meg også. Skjønner ikke helt hvorfor, men mye stoffer, flotte farver, mønstre etc, bare hopper opp i handleposen. Ja ja det er vel i alle fall sunnere enn sjokolade.

  SvarSlett
 8. Her var det mange godbiter ja - av både det ene og andre slaget :-) Lykke til med syinga.

  SvarSlett
 9. Hei på deg...

  Skulle bare...kjenner jeg godt igjen..hi.hi

  Har også kjøpt lilla stoff nå, gleder meg til å sy litt i julestoffer nå:)

  Fine stoffer du fant...lykke til med nye prosjekt! Klem

  SvarSlett