torsdag 8. oktober 2009

9nas julemysterium del 1 og 2.

Jeg har meldt meg på til 9nas julemysterium. Det går over 5 dager og jeg skjønte vel allerede da jeg meldte meg på at tidskjemaet kom til å sprekke. Skal gjøre så godt jeg kan. Her er mine stitcherier. I morgen er det øvelse i korpset for vi skal ha jubileumskonsert på søndag. Lørdag er jeg også opptatt så jeg får prøve å stitche litt innimellom gjøremålene.

Her er stoffene jeg har valgt. De røde og hvite er ok men har ikke bestemt meg enda for hvilke av de 2 til venstre jeg skal bruke.
Nå er jeg spent på hva neste oppgave blir. Flott at så mange har meldt seg på. Og en stor takk til 9na som har laget dette for oss.
Torsdagshilsen fra Mona.

2 kommentarer:

  1. Hei Mona, det blir spennende å se sluttresultatet. Fint med mørke og lyse farger i rødt og hvitt. Skulle gjerne meldt meg på noe lignende, men tar ikke sjansen pga. tidspresset.

    Jeg så nylig et stichery av Carl Larsons "Brita" (jenta i rød kåpe med eplekurv), og skulle gjerne ha sydd et lignende. Men jeg aner ikke hvor dette broderiet selges. Tror jeg må lete videre - blir så inspirert når jeg ser bildene til dere som skal være med på denne "happeningen".

    SvarSlett
  2. Hei Mona, søte broderier. Blir gøy å se det ferdig.

    SvarSlett