onsdag 30. september 2009

Da har jeg endelig bestemt meg............

Det ble den første blokken i det forrige innlegget. Syntes det ble litt dystert så jeg har lagt til noen lyse stoffer.


Rosestoffet er ikke brukt i Roseteppet men synes det passet fint i fargene. Håper valget blir bra. De to andre lyse stoffene skal også få bli med i noen av de andre blokkene.
Denne nydelige bollen på stett i pressglass kommer fra min svigemors barndomshjem. Hennes bror gikk nylig bort og denne ble hennes. Hun valgt igjen å gi den til sin eldste sønn. Skal ta godt vare på den slik at den kan gå i arv videre.

Disse søte tingene har jeg fått av min tante. Skrinet med den grønne kanten stod bestandig på skapet til farmor. Skapet er nå her hos meg og skrinet har fått sin plass der.

Det er nok en kald morgen her. Nå er det minus 3 grader. Satte i gang varmepumpa i går kveld. Deilig å stå opp til varmt hus. Nå når jeg sitter å skriver dette innlegget durer det veldig utenfor huset. Brøytepisker blir satt ned. Hjelp, jeg vil ikke ha vinter enda........Onsdagshilsen fra Mona.

4 kommentarer:

 1. Hei Mona! Så kaldt det er "oppe hos deg," da!! Litt varmere her nede i "Syden"! hm... Veldig mange vakre ting du har i heimen din.. det må jeg si.. Jeg var innom Lille Malinas i går - det var der jeg kjøpte både knaggrekka og korset... Utrolig mye lekkert der! Ønsker deg fine høstferiedager! Jeg skal treffe Cecilie i kveld. Klem!

  SvarSlett
 2. Det blir helt nydelig -og du valgte blokken som var min favoritt :o)) Nydelig stettefat. Det er koseligt å ha gamle fat etter besteforeldre, slik blir de husket på ved mang en anledning :o)

  SvarSlett
 3. Vilket vackert fat i pressglas du visar och täcket kommer att bli så fint med vackra rostyger, ha en fin kväll, klemmer VIOLA

  SvarSlett
 4. Det blir et flott teppe!
  Og den fløtemuggen med frukter på var jo lekker... Jeg elsker slike gamle mugger.

  SvarSlett