fredag 4. september 2009

Bestillinger på gang........

Denne løperen sydde jeg i fjor høst. Fant den på Quiltefryd i Tønsberg. De skulle ha kurs for å sy den men jeg var så heldig at jeg fikk lov til å ta bilde. Laget meg så mitt eget mønster.

Sydde også tre stk. i rødt og sort. En ga jeg bort til en hyggelig kollega og de to andre solgte jeg. Har fått bestilling på en i sort og lilla.
Denne skulle jeg egentlig gi bort til min datter. Hun ønsket seg heller en i sort og hvitt så den ble gitt til skolens bruktsalg. En hyggelig kollega kjøpte den og bestilte samtidig en til. Fikk også bestilling på to til. Det er ikke noe mønster til denne. Inspirert av bøkene til Lise Bergene. Bestandig noe å finne der. Det nye bilde i headingen min er også et mønster fra Lise. Henger på kjøkkenet slik at jeg kan se det hver dag.
Her har jeg funnet fram stoffene jeg skal bruke. Har ikke ork til å sy. Blar i bøker og ser på stoff. Er jo hyggelig det også da.


Nå har vi endelig bestemt oss. Neste år skal vi ut på tur. California here we come! Planen er å reise dit i påsken men jeg kjenner allerede at det begynner å krible. Vi var der for snart to år siden og det ga mersmak. Nå er det bare å finne hotell og bestille flybilletter. Vi kjenner noen som bor der borte som skal sjekke noen hotell som vi har funnet på nettet.
Det er litt igjen av lommepengene fra vi var i USA sist men det holder vel ikke. Kansje jeg skal begynne å ta betalt i dollar når jeg selger noe. Ingen dum idè.

Ha en fin helg alle sammen.
Mister lappeklubben på mandag. Kan jo ikke risikrere å smitte de andre. Da blir jeg vel sittende alene en annen mandag og det har jeg ikke lyst til.
Mona6 kommentarer:

 1. Koselig med en tur. Håper du får det kjempehyggelig.

  SvarSlett
 2. skjønner godt at du får salg på disse...kjempefine...hilsen meg som elsker hjerter.....ha en vakker fredag

  SvarSlett
 3. Kjempe fine løpere. De lilla stoffene dine er bare så lekre. Så moro å pålanlegge tur, lykke til med forberedelser - deilig å ha noe å se fram til.
  God bedring, hyggelig av deg å tenke på de andre - det er ikke alle som gjør det.
  Ønsker deg en fin fredagskveld og helg :0)

  SvarSlett
 4. Kjempefin heading. Helt enig med deg når det gjelder bøkene til Lise. Synd at du ikke kan på klubben til mandag, men takk for at du ikke vil smitte oss.
  Californiaturen får vi vel høre mer om etter hvert. God bedring og god helg!
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 5. Nydelige løpere og flotte lilla stoffer du har funnet fram!
  Spennende å planlegge tur!

  SvarSlett
 6. Hei Mona!Flotte løpere.Blir alltid inspirert av bøkene til Lise Bergene.Det bilde du har i headeren har jeg sydd i spreke sommerfarger.
  Morro å prøve sin egen vri.
  Flotte lilla stoffer hos deg,da er det bare å la kreativiteten blomstre.Ha en fin søndag og god uke.Linda :))

  SvarSlett