tirsdag 29. september 2009

Nytt teppe........

Våknet til en kald dag. 2,5 minusgrader. Det er godt at jeg har høstferie. Var bare en rask tur i garsjen og fikk hentet litt ved. Nå er det deilig og varmt på kjøkkenet etter at jeg fikk fyrt opp i peisen.

Bestilte disse nydelige stoffene som er brukt i Roseteppet til AnnAKa. De er jo så skjønne. Dette skal bli et slumreteppe. Har sydd to prøveblokker og får ikke helt bestemt meg for hvilket mønster jeg skal bruke.

Det er flotte blokker begge to. Den nederste blokken er nok litt raskere å sy.

Da jeg kom hjem fra Praha lå denne nydelige boksen og ventet på meg. Kjøpt på QXL for 20 kroner +frakt. Ikke dårlig da det ligge maken boks der nå som skal selges for 180 kroner.

Jeg har fått mange nydelige ting av min tante. Hun vet at jeg setter veldig stor pris på det og at tingene blir brukt. Denne nydelige måneskinnslampen henger på glassverandaen og gir et nydelig lys på kveldene nå når høstmørket har kommet.

Det tok veldig lang tid å laste opp bilder i dag. Hadde egentlig flere bilder jeg ville vise dere men det får jeg ta en annen gang.
Ha en fin uke alle sammen
Mona
7 kommentarer:

 1. Hei,
  Jeg har laget en løper med samme mønster som den første blokken din, synes den er velidg fin. Blir sikkert flott i et teppe. Du kan se bilde av løperen på bloggen min

  SvarSlett
 2. Hei Mona,
  Syntes det var kaldt nok her idag - og vi har ennå ikke nådd 0. Flotte farger til teppet. Ha en koselig høstferie.

  SvarSlett
 3. Forstår godt at du har problem med å bestemme deg for kva blokk du skal bruke, dei er flotte begge to. Stoffa er nydelege.
  Blir uansett eit flott slumreteppe :)

  Eg likte den lampa di.

  Pass på å ha nok ved i hus og ha ein fin haustferie :)

  SvarSlett
 4. Nydelige stoffer - tja, blir spennende og se hva du velger i teppet ditt. Begge blokkene er jo så fine :-)

  SvarSlett
 5. Flotte blokker begge to og stoffa du har valt passar veldig godt til desse. Er den nederste det som vert kalla Disappearing Nine Patch? Gleder meg til å sjå dette ferdig :)

  SvarSlett
 6. Var på auksjon for noen uker siden, og da gikk en lignende måneskinnslampe for kr. 7.500,-. Så denne må du passe godt på.

  Det blir et fint teppe ser det ut til....

  SvarSlett
 7. Vilka fina block du sytt. De är lika fina båda två. Fin färgkombination.
  Kram Birgitta

  SvarSlett