mandag 7. september 2009

Sylysten er heldigvis tilbake..........

Da lappeklubben startet opp igjen i høst hadde Kirsten sydd en nydelig løper i beige og blått. Ble inspirert av den og her er min versjon. Mønsteret er hentet fra en av bøkene til Lise Bergene. Når løperen er ferdig quiltet er bestandig spørsmålet lukkekant. Har funnet fram to stoffer som jeg synes passer. Har ikke bestemt meg enda.

Kvadratene er skåret på 3 inch. Fire i bredden og ni i lengden. Akkurat passe lengde til kjøkkenbenken.
Hadde litt plunder med symaskinen underveis og fikk nesten angst da den ikke ville sy. Åpnet spolehuset og der var det fult av lo. Det er jo ikke noe rart at den stoppet. Nå er alt i orden igjen, heldigvis.

Ryddet syrommet i går og da dukket disse opp. Ble sydd ferdige i vinter. Var på kurs med Lise Bergene for flere år siden og disse hadde blitt liggene. Flotte dekkebrikker som er klare til jul/vinterbruk.


I morgen skal jeg på jobb igjen. Energien er endelig tilbake. Det skal bli deilig å treffe alle sammen igjen. Både elever og kollegaer.

Ha en fin uke alle sammen.
Lappehilsen fra Mona.


7 kommentarer:

 1. Kjekt å høre at du er på beina igjen. Når energien kommer tilbake, bobler også kreativiteten fram. Ser ut til å bli en fin løper dette.....

  SvarSlett
 2. Vad fint att du är igång igen. Löparen ser ut att bli jättefin!

  SvarSlett
 3. Skal hilse. Det ble ikke så mye sydd på klubben, men litt ble det jo. Løperen ser kjempefin ut. Du finner nok lukkekanten snart.
  Fy-fy til lo i maskinen!
  Vi sees snart.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 4. Heisan...fin løper med nydelige stoffer! Og brikkene til Lise Bergene er så koselige:)
  Kjekt med sylysten tilbake... stor klem

  SvarSlett
 5. Jeg har også sett på det mønsteret av Lise B, og ble mer fristet til å sy den da jeg så din - fine farger du har valgt!
  Fortsatt god sylyst!

  SvarSlett
 6. Veldig koselige brikker fra Lise Bergene. :-)
  Fristet til å sy de ...:-)
  Ha ei go helg..

  SvarSlett