tirsdag 3. november 2009

Kjøkkensett i rødt og hvitt............

For litt over 6 uker siden døde min eldste søster. Hun var skilt og hadde ikke noen barn. Min yngre søster og jeg holder nå på å vaske og male leiligheten som skal selges. Den har stått tom siden i sommer da hun flyttet over i en omsorgsbolig.

Megleren ville at vi skulle ha litt rundt omkring i leiligheten. Fant ut at da kan jeg sy litt til kjøkkenet.
Det er først når slike ting skjer at en finner ut hvor byråkratisk Norge her. Skjema på skjema som skal fylles ut og fullmakter hit og dit. Offentlige kontorer er stengt når jeg er ferdig på jobb. Heldigvis har jeg en supergrei sjef som lar meg få fri når jeg skulle trenge det. Jeg har en reisevei på 45 minutter hver vei så det er helgene som blir brukt til vasking og maling.

Kjøpte AnnAKa`s siste mønster. Regnet med å bruke applikasjonen på en julepost, men slik ble det ikke. Her er toppen sydd og gjort klar til quilting.


For et par uker siden lånte jeg bort et mønster til en kollega på min forrige arbeidsplass. Hennes barn er elever ved skolen jeg jobber på og i dag traff jeg henne helt tilfeldig ved skolestart. Hun leverte tilbake mønsteret, og som takk for lånet fikk jeg denne nydelige fyrstikkesken. Den er jo bare helt nydelig.

Baksiden er også nydelig dekorert.
Jeg har vært veldig dårlig på å kommentere de siste ukene, men jeg er innom dere alle sammen og titter. Dere er kreative og viser så mye flott.
Ønsker dere en fin kveld alle sammen.
Mona

4 kommentarer:

 1. Kjekt å låne bort når en får det tilbake og att på til med en liten gave. Du bekrefter ogsåvnoe jeg har oppdaget. Det enkle quiltmønster, kan være vel så stilfullt, bare man har de gode stoffene. Ønsker deg lykke til i byråkratiet. Klem fra KariL

  SvarSlett
 2. Trist at du har mistet søsteren din. Husker dette med byråkratiet den gang min pappa døde. Offentlige kontorer er ikke beregnet for folk i arbeide. Og like vanskelig er det å komme igjennom på telefonen til slike etater. Da må du ha god tid.......

  SvarSlett
 3. Så trist med søstra di. Ta godt vare på gode minner om henne:)
  Takk for at du var med på konkurransen min.

  SvarSlett
 4. Hei Mona! Jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min, om du har tid og lyst.

  SvarSlett