søndag 29. november 2009

Familietreff og en hyggelig lørdag på Bærums Verk og Lille Stasjon......

I går møtte jeg for meg to ukjente tremenninger på Bærums Verk. I noen gamle brever etter mamma fant jeg en adresse i USA. Skrev brev til denne adressen og etter ca en uke fikk jeg en telefon fra USA. Det var var kjempekoselig og hun kunne fortelle meg litt om familie jeg hadde her i Norge. Hun fortalte at hun hadde en søster på Rjukan og en kusine i Asker. Ringte til Asker og vi ble enige om at vi måtte treffes siste lørdag i november for da skulle tremenningen min også til Asker. Hadde noen sommer fugler i magen før jeg skulle treffe de. Hadde avtalt møtested på Pannekakehuset. Tilsammen ble vi 6 stykker. Vi hadde noen fine timer sammen. Det var to flotte damer som jeg håper å ha fortsatt kontakt med.

Det ble også et besøk innom Lappemakeriet. Kan jo ikke la en slik anledning gå fra meg. Noen stoffer og et mønster måtte bli med hjem.
Her er noen stemningsbilder fra Bærums Verk.

Kommer man ikke i julemodus etter et besøk her vet ikke jeg. Det ble også kjøpt litt annet også. Får vise det i et senere innlegg.


Hadde lagt inn litt ekstra tid for jeg ville gjerne besøke Lille Stasjon før familietreffet. Var innom der en tur i sommer, men da var det desverre stengt. En flott butikk og det ble kjøp her også.

En materialpakke, bok og noen stoffer.


Spurte om det var greit å ta noen bilder. Det fikk jeg selvfølgelig lov til. En flott butikk. Tror nok jeg vil tilbake hit en gang.


Har gått med tanken om å kjøpe meg en symaskin til. Den store Janomen jeg har er så tung. (13 kg) Har hatt den med meg på kurs en gang og det ble mye pes. Her er min nye symaskin. Den veier bare 8 kg så den er letter å ha med seg rundt.
Det er lappeklubb igjen i morgen så da skal symaskinen med. Kan bli litt kjedelig bare å stiche på lappekveldene vi har.
I kveld skal vi spille ved julegrantenning i Hvarnes og Kvelde.
Ha en fin søndag alle sammen.
Mona
6 kommentarer:

 1. Super koselig med ukjente slektninger... Det var en god ide med treff på Bærums verk :o)

  SvarSlett
 2. Ser ut til at du har hatt mange trivelige opplevelser i det siste. Kjenner til det med å dra på tunge symaskiner. Når vi har møte i husflidslaget drar jeg med meg to symaskiner - "pes".

  Ha en fin adventstid.

  SvarSlett
 3. Så koselig og treffe slekta. Ja, ser ut som om dere har hatt en fin dag. Kjekt med litt shopping også :-) Ønsker deg en fin adventstid.

  SvarSlett
 4. Hei!Høres kos ut å treffe slekta.
  flotte stoffer og bilder fra Bærumsverk.
  Ha en fin adventstid!Linda :))

  SvarSlett
 5. Det høres ut for at du har hatt en kjempefin dag, både med hyggelige nyfunnet slektninger og innom to veldig koselige butikker. Altid like morro å komme hjem med skatter.

  SvarSlett
 6. Det er moro å høre at du liker juleteksten min! Sånt gleder og varmer... og enda morsommere er det at dere skal framføre den. Er det kun instrumental denne gangen eller er det med solist??
  Håper du har en fin adventstid... Veldig hyggelig å prate med deg - når jeg får anledning til å se deg såvidt innimellom...
  Flott å høre at møte med "ukjente slekninger" var vellykket! Klem

  SvarSlett