mandag 24. mai 2010

Blomster både inne og ute.......

Sydde denne klemmepungen i kveld, men ble ikke helt fornøyd. Løpegangen ble litt stor. Har fulgt mønsteret i boken Følg Tråden. Løpegangen skulle ha en bredde på 5,5 cm. Denne skulle igjen brettes dobbelt. Da jeg satte inn smekklåsen så jeg at den blei for stor. Har en lås til så jeg må nok prøve å sy en til med smalere løpegang.

Var innom Europris i forrige uke. Falt for denne nydelig hjerteboksen. Kansje den havner i lysthuset når det blir ferdig. Har også vært en tur hos Skeidar og kjøpt kurvstoler. Det var tilbud på de jeg hadde lyst på så da var det bare å få de i hus.
Vi har vært bortreist i pinsen og kom hjem søndag kveld. Epletrærne har begynt å blomstre

og syrinene er også på god vei.


Har fått plantet litt i dag. Eføy og roser har blitt plantet i kurven som jeg har ved gjerdet. Jeg hadde det i fjor også og var veldig fornøyd.


Stolen har flasset en del, men synes ikke at det gjør så mye.Speilen jeg fikk av min søster har kommet opp på veggen. Den har så mange flotte detaljer.
Ønsker alle en flott uke.
Mona
5 kommentarer:

 1. Flotte bilder hos deg.Søt klemmepung,håper det går bedre med neste.
  Søt hjerteboks.
  Flott pynt på stolen din:))

  SvarSlett
 2. Masse fint å se her hos deg! :o)
  Klemmepungen ser fin ut den også, synes jeg, men lykke til med neste!

  SvarSlett
 3. Klemmepungen er kjempesøt. Lekre bilder!

  SvarSlett
 4. Jeg likte godt den avflassede stolen med blomster og steiner... herlig, herlig... sånt faller jeg grundig for... ;-) Og det lysthuset, misunner jeg det stort. Fyttikatta, så herlig!! (jeg har som sagt prøvd å legge inn kommentarer hos deg mange ganger, men av en eller annen grunn, har jeg blitt kastet ut... håper det går denne gangen..) Klem til deg fra kollegaen...

  SvarSlett