lørdag 29. mai 2010

Løper med hjerter.........

Hvarnesfestivalen nærmer seg og vi skal også i år ha en liten bod med diverse håndarbeid fra lappeklubben vår.

Samme mønster som den jeg ga bort i 50 årsgave. (Jubilanten ble kjempefornøyd for gaven.) Det som var litt merkelig denne gangen var at hjertene ble for store........ var ganske sikker på at hjertene var fra en av Lise Bergene sine bøker, men kansje jeg husker feil. Har klipt de inn slik at de ble passe.
Vi kjøpte for noen år siden noen jordbærplanter. Det var en ny sort som hadde kommet på markedet. Var ikke noe fornøyd med smaken og tuppene på bærene råtnet.

Nå har vi fått noen stiklinger av svigermor. Bærene fra disse vet jeg er gode. Har denne gang satt ned en del rørbiter i en skråning. Når det kommer bær tror vi ikke at de skal bli liggene på bakken. Vet ikke helt om dette funker. Vi får se.
Det skal komme grass helt inn til rørene. Ikke noe pent slik det er nå.
Var en tur ute på terassen og luktet på syrinen. Nydelige farger, synes jeg kjenner lukten av de når jeg lager dette innlegger. Har lagt dette bilde på overskriften av bloggen min. Nå er det snart sommer og ferietid. Har bare 3 uker igjen nå før den starter.
Jeg er organisert i Fagforbundet og er tatt ut i streik i fase 2 fra onsdag morgen.. Skal på møte mandag kveld. Har aldri blitt tatt ut til streik før så jeg vet veldig lite om streikevakt og slike ting.......Kan jo hende det har blitt en løsning også innen den tid.
Ha en strålende helg alle sammen.
Mona

11 kommentarer:

 1. Så nydelig header du har laget - syrin er skjølnt, og lukten...mmmmm!
  Løperen du har laget får helt sikkert en lykkelig eier på markedet jeg blir veldig inspirert av å titte inn til deg!
  Det ser ut som en god ide med jordbær i rør - det kunne vi prøvd oss på også, for våre blir helt overgrodd av gress og annet ugress...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Så flott header du har laga. Tykkjer eg kjenner lukta av syrin - nydeleg. Her hos meg er det framleis berre knoppar på syrinbuskene, men no er sommarvarmen varsla, så då blir det vel ei ordning her også. God helg til deg, og lykke til som streikevakt.

  SvarSlett
 3. Den er flott denn nye header din. Jeg elsker syriner. Begge hjerte løperene du har laget er så fine. Du er heldig som får til jordbær. Vi prøvde i fjor og fikk 2 jordbær, så det var ingen suksess. Du må ha en forsatt god helg.

  SvarSlett
 4. Herlig sommerlig løper! Lykke til med jordbæra. Kjempesmart å plant dem i rør! Ønsker deg en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
 5. Så godt at eg kan sjå innom deg og nyte synet av syrinene!! Eg er litt misunneleg.... Eg har fått ein avleggar av mamma, men den kjem ikkje med blomar endå... Eg skal nok finne meg ein busk så eg kan kjenne lukta om litt....;o)

  God helg!!

  SvarSlett
 6. Nydelig header du har fått deg, syrin er både vakkert og lukter sommer. Vi får håpe det blir en løsning, men lykke til til uka. Gleder meg også til ferie...

  SvarSlett
 7. Flott med syrin også, de er jo så flotte og lukter godt de også ;)
  Flott løper! Akkurat nå står alt stille på syfronten hos meg,det er så mye å gjøre at jeg knapt tenker på symaskina, men jeg har en jelly roll liggende og den skal jeg lage duk til hagebordet mitt når det blir regn her.
  Artig det du har gjort med jordbærplantene dine - dette skal jeg prøve også!
  Ønsker deg en strålende søndag ;o))

  SvarSlett
 8. Nydelig løper!
  Smart og stilig jorbær hage!
  La oss få oppdatering om hvordan det går.

  SvarSlett
 9. Så fin løper du har rukket å sy. Sikkert noen som vil kjøpe den. Jeg er bare halvferdig med en brødpose, men skal snart få opp farta, håper jeg. Blir spennende med jordbæra, særlig når du vet at de er gode. Vet ikke om det blir noen streik hos oss - tror vi kommer i tredje pulje. Men det blir vel ikke noe streiking for meg. Vi sees!
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 10. Lovely runner and beautiful lilac!

  SvarSlett
 11. Nydelig løper og fantastisk syrin :o)
  Du lager virkelig mye fint, Mona!

  Klem, Anne:)

  SvarSlett