fredag 14. mai 2010

Jeg har fått startet på teppet som jeg kjøpte kit til på Quiltefryds stand på Brunstad. Mønsterheftet var de gått tomme for, men det kom i posten etter en stund.


Mønsterheftet er fra Bareroots og heter Pretty & Cosy. Teppet jeg har startet på heter Flowers & Four Patch Quilt.


Var med mannen i huset til Porsgrunn i dag. Var en tur innom Emmerense sin butikk. Trengte litt påfyll av sytråd. Selvfølgelig ble det med noen stoffbiter hjem.


Lysthuset er kommet opp....... Her er utsikten fra døra...........

Har startet å grunne det, men har ikke vært i form den siste uka. Forkjølelse med hoste og i går kom feberen. Kjedelig når man først har noen fridager. Håper det går fort over og at det kan bli litt malevær........trenger nok en del timer til dette. Det er en del pirk, men det blir fint til slutt.
Ha en fin helg alle sammen.Mona

9 kommentarer:

 1. Hold da op - Sikke et skønt hus :0) jeg er ikke ret meget misundelig :o)Det bliver rigtig kønt når det bliver malet

  SvarSlett
 2. Ser du er godt i gang med teppet. Litt shopping er jo bra, kanskje den beste medisinen. Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 3. Både teppet og lysthuset blir nok bærre lekkert når de blir ferdige :o) Har kutta opp litt mer til teppet mitt, får håpe jeg også snart får begynt på stitchingen...

  Ønsker deg god bedring!!!!!!

  Kari Anne

  SvarSlett
 4. Så nydelig teppet ditt ser ut til å bli - jeg var også på Brunstad, men har ennå ikke kommet i gang med noen av skattene jeg fikk med meg hjem - har ennå ikke helt kommet meg etter kontoutskriften jeg fikk (rødme rødme...) heldigvis er det ikke så ofte!

  Lysthuset er jo sikt et drømmelysthus skal se ut! Masse malingsarbeide, men det er en gang, og så kan dere bare nyte i mange år før neste maling må til...
  Hilde

  SvarSlett
 5. Dette kommer til å bli et flott teppe. Sikkert mye arbeide som kreves for å få det ferdig. Misunner deg lysthuset - kjempekoselig.

  SvarSlett
 6. Hei! Så mye fint du har på bloggen din! Jeg har lagt meg til som følger - håper du synes det er greit. :o)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Så koselig et lysthus dere har fått dere :) kjempeartig, kunne tenkt meg et jeg også, men kan ikke få alt med det samme heller, hehe.
  Takk for koselig kommentar på bloggen her forleden, jeg koser meg virkelig på setra. Stille og rolig og uten mobildekning!
  Ha en strålende helg :)
  Klem

  SvarSlett
 8. Lysthuset blir nok fint ja. Dumt at du skulle bli syk akkurat nå. Teppet har jeg jo sett litt av "live". Det kommer til å bli kjempepent.
  God bedring!
  Hisen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett