onsdag 2. juni 2010

Jeg er i streik........og er rastløs........

I dag har streiken gått inn i fase 2 og det betyr at jeg ikke er på jobb i dag. Skal ikke sitte streikevakt før på fredag så disse 2 dagene har jeg til fri disposisjon. Det er en veldig uvant situasjon å være hjemme uten å være syk. Rastløs er jeg også kjenner jeg.......

Har ordna meg til på terassen. Men greier ikke å bestemme meg for hva jeg skal gjøre.


Som dere ser har jeg funnet fram litt forskjellig.

Jordbær og brus........


En lukkekant som skal syes fast på den røde og hvite pungen. Den skal bli med på Hvarnesfestivalen.

Mye deilig garn som skal bli til bestemor-ruter. En kit til en nydelig sommerduk ligger også i kurven, men da må jeg nok inn på syrommet.


Eller skal jeg fortsette med stitcheriene til teppet jeg holder på med? Bøker har jeg også funnet fram. Ja, mulighetene er mange.

Det blomstrer fint i blomsterbedet nå. Løytnantshjertene var der når vi flyttet hit. Synes de passer godt til det gamle huset vårt. Gullkorgen tok jeg med meg da vi flyttet.
Jeg får sette meg ut og spise noen jordbær mens jeg funderer over hva jeg skal gjøre. Ha en super dag alle sammen.
Mona

11 kommentarer:

 1. Hei. Det ser ut som du har nok å kose deg med, fint vær også. Her på vestlandet blåser det stikker og strå idag, jeg har ett nydelig Japansk kirsebærtre som står i full blomst, idag "snør" det. Så det blir nok ikke så lenge det er fint. Koselig balkongplass du har. Ha en fin dag, håper streiken snart er over, til dess kos deg med alt du har funnet frem.Vennlig hilsen Ruth.

  SvarSlett
 2. Hej.
  Ja her gælder det om at bestemme sig!
  Kender det godt, men er det alligevel ikke bare herligt at være så priviligeret, at vi har så mange interesser og hobby!
  Ønsker dig en super dag!

  SvarSlett
 3. Du har nu iallefall nok av muligheter - nyt dagen....

  SvarSlett
 4. Jasså, du er blitt råket av streikeviruset.Jeg føler meg heller ikke sikker. Spent på hva som skjer de neste dagene. Foreløpig er ikke vår skole tatt ut. Men du blir ikke arbeidsledig likevel ser jeg......

  SvarSlett
 5. Du har i alle fall noen prosjekter på gang ser jeg. Ja ikke alltid man kommer helt i gang for det. Håper jordbærene smakte godt og at du fikk gjort noe - det kommer jo en dag i morgen også :-) Kos deg.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Sorry about that, there was a mistake!

  I wanted to say, that sometimes it is nice just to sit in the sunshine and do NOTHING!

  SvarSlett
 8. Er det ikke deilig å sitte i sola og spise jordbær? Og så mye lekkert du har å ta deg til.
  Slapp av og nyt dagene.

  SvarSlett
 9. Er det mulig, Mona :o)
  Trodde mest det var bare meg som har dager da jeg går "rundt" meg selv og ikke klarer å ta meg til noe spesielt! Godt å høre at jeg ikke er helt alene med rastløsheten :)
  Ellers er det sikkert med deg som med meg: det er "tusen" ting man kunne/burde få gjort - men.....
  Kos deg iallefall så godt du kan - lese???
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 10. Hei igjen Mona! Så artig at du ble inspirert til å lage skopose. Nå venter jeg i spenning på å få se hvordan din blir.

  SvarSlett
 11. Ikke så greit med uventa fri. Det er kanskje lettere å få gjort ting når man er i farta med andre ting. Må passe på å nyte det gode været også, ellers kan man komme til å angre:-)
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett