mandag 28. juni 2010

Liten duk til campingvogna og trekningen er foretatt.......

For noen år siden kjøpte jeg en kit fra KreativQuilt. Jeg valgte sommerutgaven. Har hatt den framme flere ganger, men den er blitt lagt tilbake i skapet. For tre uker siden kjøpte vi oss campingvogn. Det er en eldre modell, men pent brukt. Fargene der går i beige og brunt. Ikke akkurat mine favorittfarger. For å kvikke det opp litt har jeg tenkt å bruke litt grønt og rosa. Kom da til å tenke på denne pakka. I går fikk jeg sydd toppen og i dag har den blitt quiltet.

Pakken hadde mange nydelig stoffer i grønt og rosa. På det beige stoffet skulle det i utgangspunktet applikeres på blomster. Har hoppet over det og skulle jeg få lyst til å ha blomster på, så kan jeg jo ordne det ved en senere anledning.

Her er bollen med 39 navn..........


Og vinneren ble..........Så til eieren av Min Quilte krok. Send meg din adresse og pakke kommer i posten. Adressen er: j.t.ragnhildrod@hotmail.com

Jeg vil takke alle som har vært med. Kjempehyggelig med så god respons. Noen fra det store utland også. Kjempegøy. Setter veldig pris på alle kommentarer. Jeg skulle nok vært flinkere til å kommentere når jeg surfer rundt i bloggland. Det er så mye flott som blir laget, blomster fra hager og interiør. Jeg finner utrolig mye inspirasjon hos dere alle.
Ønsker alle en kreativ og super uke. Jeg skal kose meg med søm, maling av lysthus ( det går litt tregt. Har heller lyst til å sitte på syrommet ) En tur til byen skal jeg også i løpet av uka. Passe barnebarn på torsdag og fredag, så jeg får skynde meg opp på syrommet.
Lappehilsen fra Mona

4 kommentarer:

 1. Gratulere til den heldige vinner. Det er veldig hyggelig å blogge med deg. Ønsker deg en deilig uke. Nydelig sommerduk. Klem :0)

  SvarSlett
 2. Nydelige stoffer i duken, den pynter nok fint opp :o)

  SvarSlett
 3. Jippi jeg vant:-) Jeg kaller den en rødvin/sommer duk som jeg skal bruke ute på hage bordet. Min datter sier å så fint gjort
  Ha en fin og kreativ sommer

  SvarSlett
 4. Your little quilt is beautiful. I love the green and pink fabrics.

  SvarSlett