fredag 4. juni 2010

Skopose og litt shopping...........

Har sydd meg en skopose etter inspirasjon fra Janne med bloggen http://www.jannflat.blogspot.com/ Har kikket på den flere ganger og i går sydde jeg denne. Janne har en nydelig blogg og maler og dekorerer de nydeligste ting. Ta en tur innom bloggen hennes. Den er vel verdt et besøk.


En olabukse har som regel to baklommer så her har jeg begynt på en til......denne gangen med engelsk tekst......
En liten nålpute har det også blitt. Hver lapp var på 1,5 inch så den er liten, men fin ble den.


I dag har jeg sittet streikevakt på arbeidsplassen min fra 7-10, så var det samling på torget i Larvik klokka 11. Litt shopping fikk jeg også tid til. Disse nydelige stoffene har jeg kjøpt på Larvik kommunes sin butikk. Jeg var så heldig å få et gavekort av svigeforeldrene til dattera da jeg fylte 50 år. Glemt gavekortet flere ganger, kansje ikke så dumt for flere av disse stoffene hadde akkurat kommet inn.Postmannen kom med denne. Kjøpt hos Northernquilt. Synes denne mappa var så søt og stoffet med rosene måtte jeg jo bare ha. Det har jeg en plan for nemlig.
Da jeg skulle til samlingen på torget i dag gikk solbrillene mine i stykker. Reiste innom byens kjøpesenter på vei hjem. Orket ikke å kjøre nesten 3 mil uten solbriller. Det ble nok ikke bare solbriller som ble med hjem. Ny tunika/kjole. Måtte jo ha en cardigan som passet til...... og da måtte jeg jo ha nye sandaler også...... Ja, ja. Da har jeg antrekke til sommerfesten med jobben til neste fredag.....den kan jeg være med på selv om det er streik......kansje den er løst innen den tid også........Ha en strålende helg alle sammen.
Mona

4 kommentarer:

 1. Neimen - så koselig å se den fine skoposen du har laget. Og tusen takk for fin omtale. Skjønner du har fått "blod på tann" når det gjelder skoposer. Og når jeg ser alt stoffet du kjøper så skjønner jeg egentlig ikke at du har tid til å gå på jobb.

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Så fin skopose du har sydd!
  Den er liksom både søt og tøff på en gang :o)
  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Stilig. Det gjorde seg godt med den lommen på posen

  SvarSlett