lørdag 26. juni 2010

Ny prøveblokk.........

Bestilte et mønster fra USA for noen uker siden. Her har jeg prøvesydd en blokk. I mønsteret er det brukt en Layer Cake fra Moda. Jeg har bestilt den som teppet er laget av, men den kommer ikke i salg før i september. NorthernQuilt har en videosnutt fra designeren av mønsteret. Jeg falt pladask......


Jeg hadde en annen Layer Cake og måtte derfor prøve. Blokken blir ganske stor. Passer til en pute. Det skal jeg bruke denne blokken til. Jeg klipte litt feil på blomsterbladene som er i midten. Oppdaget ikke det før jeg skulle sy blokken sammen, men har fått "mekka" det til på et vis. Greit å ha prøvesydd blokka så jeg ikke går i den samme fella når stoffene kommer til høsten.

Her er mønsteret.......

Det blomstrer flott i hagen nå og hurdalsrosa står der så fin med sine nydelige roser.Hurdalsrosa har en utrolig flott farge.


Vi måtte flytte peonene da vi laget ny terasse. I fjor kom det bare en knopp som tørkert inn, men i år blir det flere.Husk trekking av giveaway på mandag. Har du ikke tatt lodd,har du fortsatt mulighet.
Ha en fortsatt fin helg.
Mona6 kommentarer:

 1. Hei Mona!
  Du er så produktiv at det er nesten ikke til å tro...- og nå kan vi nyte dagene, og glemme alt som har med skole å gjøre, for noen uker... vidunderlig, deilig... og ja - du burde lese boka jeg anbefaler... den gjør noe med deg... Ha en fin lørdagskveld! klem

  SvarSlett
 2. Flott pute - det blir en lekker quilt! Ha en fortsatt god helg.

  SvarSlett
 3. Det var et spennende mønster, og en flott pute blir dette :o) Gleder meg til å se de nye stoffene og hva du da skal sy!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. Så utrolig lekkert mønster! Her er det jo en rekke muligheter! Var hos Kathrines quiltestue på mandag, og man kan si feriepengene fikk ben å gå på... Nå er sysakene klare for ferie! Gleder meg... Ha en dilig og produktiv sommer
  Hilde

  SvarSlett
 5. Thanks for commenting on my blog. I came by for a visit and have added you to my BIG blog list. Love the Marmalade pattern ... it looks nice in the fabrics you used.
  Christine

  SvarSlett
 6. Den blokka var utrolig fin! Blir sikkert et nydelig teppe også.
  Vi har Hurdalsrose vi og, men har ikke sett noen roser enda. Den kommer vel snart.
  ¨fruTicosus¨

  SvarSlett