tirsdag 22. februar 2011

Framgang på stitcheriet....

Har vinterferie denne uka. Deilig med noen fridager selv om en ikke reiser til fjells eller det store utland som mange gjør. I går kveld var det lappeklubb. Bestandig gøy å treffe jentene igjen. Hyggelige samtaler og god latter rundt bordet. Det har blitt litt framgang på stitcheriet...... men det kommer til å ta tid.

Nydelige gule roser........                                                                                      Nærmer meg slutten på den første blokken  ......da er det bare tre igjen........

Måtte kjøpe en del DMC garn til dette teppet. Trodde jeg hadde mye jeg i det gamle flotte skrinet som jeg kjøpte på et marked i Sverige for noen år siden. Fullt av DMC garn men, ikke så mange som passet til teppet.
 Nydelige blomster på lokket........Mens jeg sitter her og titter ut av vinduet på snøværet drømmer jeg meg tilbake til LA. En utrolig flott ferie vi hadde der i fjor.


LA Inck lå bare et kvartal fra der vi bodde....... Hadde veldig lyst til å gå inn men, det var filmopptak der da vi passerte.......


Bilde her er tatt fra piren ved Santa Monica Beach.........Gaten der det bor så mange frustrerte fruer. Wisteria Lane i  Universel Studio  Dårlig med blomsterduft da alle blomstene er falske.
Eller avslapning med noe kaldt å drikke og hyggelig selskap. Bildet er tatt utenfor en hyggelig kafe som heter Buster og ligger i Misson. En flott liten plass litt utenfor LA.Prøvde å laste opp en videosnutt vi tok av denne karen og hans kamerat men, det gikk ikke. Flink til å synge er han ihvertfall.
Ha en fin uke alle sammen.

Lappehilsen fra Mona.

9 kommentarer:

 1. Så fint stitcheriet blir:)
  Flotte bilder å drømme seg tilbake til LA med:)
  Jeg strever med å få tak i stoff til en påskeløper fra siste utgave av Quiltenagasinet, så jeg har planer om å finne symaskina igjen:) gleder meg til det!
  Ønsker deg en flott uke også!
  Klem

  SvarSlett
 2. Veldig fint stitcheryarbeid. Så heldig du er som har vinterferie. Jeg kjenner at jeg hadde trengt noen dager fri, men vi må vente til midten av mars, og da får vi bare tre dager.

  SvarSlett
 3. Du store tid, dette sticheriet ser ut til å være et nøyseommelig arbeide. Men det blir utrolig vakkert.....

  Jeg begynner på vinterferien neste uke. Dessverre viser værmeldingern dårligere vær, etter at vi nå har hatt fantastiske dager i snart to uker :(

  SvarSlett
 4. Så mange flotte opplevelser og nydelige stitcherier :0)

  SvarSlett
 5. Den duken blir nydelig. Jeg blir kjempe inspirert av å se den. Når gradestokken nærmer seg - 22 er det koslig med fine bilder som varmer. Ha en fin vinterferie. Håper du får tid til å sy masse.

  SvarSlett
 6. Stitcheriet blir nydelig, og så mye leven og moro som vi har på Lappeklubben!
  I dette gråværet skjønner jeg godt at du drømmer deg tilbake til LA:-)
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 7. Kjempefint stitchery! Vestkysten av USA er et sted jeg også drømmer og lengter tilbake til.....spesielt været lokker.

  SvarSlett
 8. For et imponerende håndarbeid du holder på med - bare vakkert!! God ferie videre, ser deilig ut å være et sted uten snø...Takk for titten på en koselig blogg =)

  SvarSlett
 9. Du er virkelig kjempeflink med denne sømmen :o)
  Dette er ikke lett, og en tålmodighetsprøve må det være!!
  Stor klem, Anne:)

  SvarSlett