mandag 14. februar 2011

Stitchery igjen........

Lurer noen ganger på om det går litt rundt for meg...... Da jeg tegnet av snømannmønstrene og alle de søte små stitcheryene til Patches & Posiesduken var jeg så godt i gang. Pennen gikk skikkelig varm. Jeg kjøpte nemlig mønster og en del stoff på standen til Quiltegaarden på årsmøtet i fjor. Teppet hang så flott på veggen og fargene de hadde valgt var så nydelige. Hadde de brukt stoffer som lignet på originalen hadde jeg nok ikke kjøpt det.


Jeg nærmer meg slutten på de 40 små blokkene og må ha litt mere sofasøm. Er ikke helt klar for flere snømenn enda.Dette er stitcheryet til en av fire hjørneblokker.........Den skal se slik ut når den er ferdig..........

De fire gjerdene med blomster er også nydelige.........Og her er stoffene jeg skal bruke........
Og her er et bilde jeg tok av teppet på standen til Quiltegaarden i fjor. Angrer på at jeg ikke tok noen flere. Det ligger også et bilde på bloggen til Quiltegaarden.Jeg har fått spørsmål om mønsteret til løperen fra Lappemakeriet i det forrige innlegget. Duken som henger i butikken til Lappemakeriet er litt større enn mønsteret. Jeg fikk med beskrivelse og alle mål på blokken da jeg kjøpte stoffpakken. Jeg valgte å sy en løper av stoffpakka for det var det jeg trengte.

Ønsker alle en flott og kreativ uke.

Lappehilsen fra Mona.

7 kommentarer:

 1. Du har litt sofasøm der ja, ser jeg :o) Ikke småtteri å sy den der, men den er jo vanvittig flott da!

  SvarSlett
 2. Her var mye fint. Jeg har vært innom Siw på Quiltegården i Trondheim flere ganger, og det er en trivelig opplevelse å avlegge denne butikken et besøk. Man blir så inspirert at lysten til å sy kommer umiddelbart.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott teppe du er i gang:-) Om du trenger flere bilder så si i fra da, tror jeg har noen liggende etter at jeg quiltet teppe for dem.

  SvarSlett
 4. For et nydelig arbeid du er i gang med - lykke til.
  Ha en trivelig uke.

  SvarSlett
 5. Så flott teppe du er i gang med. Nydelege fargar og stoff! Gleder meg til å sjå undervegs og det ferdige teppet.
  Det er imponerande at du gjev deg i kast med det eine store teppet etter det andre!

  Ha gode dagar!

  SvarSlett
 6. Kan sende deg flere bilder om du trenger det. Bare gi beskjed! Eller om du får til å komme innom - da kan du jo fotografere av hjertens lyst! Det henger fortsatt fremme i butikken :)

  SvarSlett