torsdag 3. februar 2011

Oslotur og besøk på Bærums Værk.........

Nå er det lenge siden siste innlegg. Noe søm har det jo blitt. Søndag 23. januar tok vi med barnebarna og foreldrene på forstillingen Disney On Ice. Flott forestilling. På hjemveien reiste vi innom Pannekakehuset på Bærums Værk. Pannekakene var like gode nå som ved tidligere besøk. Besøk på Lappemakeriet ble det jo selvfølgelig også.

Har ved flere anledninger sett på en duk når jeg har vært der. Denne gangen ble stoffpakken med hjem.


Stoffpakken var beregnet til en duk med stjerner, men jeg har valgt å sy en løper. Trenger en løper til spisestuebordet. Har tenkt å legge vekk juleduken jeg sydde til jul. Det var vel egentlig ikke noen typisk juleduk. Det var vel heller en unnskyldning for å sette i gang med løperen tenker jeg.

Nå mangler det bare en smal og en bred ramme rundt løperen. Dette er vanligvis ikke farger jeg bruker mye av.Fikk også kjøpt noen stoffer som jeg skal ha til snømannteppet mitt.  Det "falt" noen pappmaler opp i posen min også.

Har ikke noen planer om å sy noe teppe, men hadde lyst til å prøve denne blokken. En løper burde jeg få til tror jeg. Flere av stoffene jeg har brukt er gitt av to av lappedamene i klubben vår. Tok  med meg noen hjem på mandag og her er resultatet så langt. Har lagt til noen fra egene hyller også........Har kommet litt videre på poesiteppet fra Bareroots også. Jeg er ferdig med litt over halvparten av blokkene med stitchery. Veldig kontrast til løperen og stoffene jeg har brukt til pappmalene.Ønsker alle en riktig god helg.


Lappehilsen fra Mona.


9 kommentarer:

 1. Åååså mye fint du har på gang. Det er alltid like koselig å "komme innom på besøk" :o)

  SvarSlett
 2. Gøy å lese bloggen din innimellom! Spesiellt fine stjerner og vakkert Bareroots teppe;har sett det i virkelighet,og du kan glede deg til du har det ferdig:-)

  SvarSlett
 3. Så nydelige farger det var i den løperen! Den blir lekker! :o)

  SvarSlett
 4. Så flott løper du har laget...
  Klarte ikke å gå forbi den stoffpakka jeg heller, her før jul... Så det ble både duk og løper i julegave til mamma`n min, med samme mønster...


  klem
  HegeT

  SvarSlett
 5. Så mye fint! Jeg falt fullsteendig for de små stitcheriene. Spent på å se det teppet ferdig!

  SvarSlett
 6. Så mye flott du har på gang. Nydelig løper med fine stjerner og disse små stitcheriene er bare kjempesøte. Gleder meg til å se teppet ferdig. Ha en riktig fin helg.

  SvarSlett
 7. Denne løperen var kjempefin. Flotte farger og lekre stoffer. Og poesiteppet gleder jeg meg til å se ferdig....
  Ha en kreativ og fin helg.

  SvarSlett
 8. Så produktiv du er.
  Jeg er litt som bjørnen....
  Så kjempefin løper:)
  Den gikk rett hjem hos meg.
  Ønsker deg riktig god helg:)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for hilsen på bloggen min! Løperen du har laget fra Lappemakeriet var nydelig. Har mønsteret et navn?

  SvarSlett