torsdag 11. februar 2010

Da er jeg i gang igjen...........

Da jeg kom hjem fra jobb i dag lå pappmalene fra Lappemakeriet i postkassa.

Her har jeg fått gjort noen ferdige........men det er langt igjen.

Denne lille søte boksen lå også i postkassa. Selvfølgelig er den fra QXL. Den har ikke reist så langt. Selgeren bor i Larvik og det er ca. 3 mil fra der jeg bor.Da planene for helga gikk i vasken surfet jeg litt rundt på nettet. Disse godbitene har ramla ned i postkassa denne uken.

Det er ikke så lett med nyttårsforsetter når en finner slike godsaker.


Nå får jeg sette meg i sofakroken og fortsette med håndsømmen tenker jeg.
Lappehilsen fra Mona9 kommentarer:

 1. Så kjekt å få slikt i posten. Skjønner godt at nyttårsforsettene er vanskelig å holde. Kos deg med håndsømmen og ha en fin kveld.
  Elisabeth

  SvarSlett
 2. Nydelige stoffer du har fått :o)
  Og godt at pappmalene dukket opp......nå er du i gang igjen, koseligt med pappsøm !

  SvarSlett
 3. Hei Mona!Da var du raskt igang igjen.
  Blir kjempeflott.Flotte nye mønster og lekre stoffer,har en del av dem jeg også.Fine sammen med linfarger stoff.Søt boks.
  Kos deg i sofan. :))

  SvarSlett
 4. Eg har tråla norske nettbutikkar etter det eine mønsteret du har fått. Så langt utan hell. Går det an å spørre kvar du har funne det??

  SvarSlett
 5. Bra at du er igang igjen...å med nye maler. :-)

  Ikke artig å plages, når man er kommet så godt igang som du var.

  lykke til.

  SvarSlett
 6. Så lekre farger! Særlig de røde, og veskeoppskriften - har du adressen dit(blink blink)... Her var det så inspirerende at jeg legger meg med som følger - håper det går fint.
  HIlde

  SvarSlett
 7. Ojoj, her blir det mye fint. Boksen var nydelig, da. Og de fine røde/hvite stoffene. Dresden Plate er kjempefint. Jeg skal maile deg et bilde av et fint teppe som jeg fant.
  God helg - sees på mandag!
  Hilsen ¨fruTicusus¨

  SvarSlett
 8. Godt du er på gang igjen. Her kan det bli mye lekkert. Lykke til. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Det var jo hos deg jeg fant linken til nåleputene. Takk skal du ha.
  Ønsker deg en stålende helg.

  SvarSlett
 9. Hei igjen! Takk for tips om nettbutikk. Der fann eg også eit anna mønster eg har leita etter: "Over the river and into the woods" Du lurte på fargeblyantar. Eg har skaffa meg same merket som designaren anbefaler (kjøpt frå utlandet). Dei var veldig gode å bruke.

  SvarSlett