onsdag 17. februar 2010

Nå gjør jeg noe jeg aldri har gjort før.......

Her har jeg sydd en plate som skal bli forsiden på et nett. Har startet på å sy den fast på stoffet. Har aldri sydd slikt før. Tar gjerne i mot tips og råd for hvordan jeg bør gå fram.


Skal til Los Angeles om 5 uker og da har jeg tenkt å ha med nettet. Lurer på å ha kvadrater rundt. Har ikke bestemt meg helt enda.

Her er 2 plater til teppet jeg holder på med. De er ganske raske å sy. Det som tar tid er nok å sy de fast på bakgrunnsstoffet. Disse stoffene har jeg ikke enda. Regner med å få kjøpt dette på NQF årsmøte som er på Brunstad i Stokke i år.


En ny boks kjøpt på QXL dumpet ned i postkassa i dag. Nydelig er den med flotte roser.


Denne lå i postkassa på mandag. Artig å hente posten når slike godsaker ligger der.Nå skal jeg gjøre meg klar for å reise på musikkøvelse. Det nærmer seg fort Kabarèt. den går av stabelen 13 mars. Til helgen er det seminar fredag kveld og lørdag. Hektiske tider med andre ord. I morgen kveld skal jeg på Larviks nye storstue Bølgen å se på Frustrerte Herrer. Der blir det et godt måltid mat før forestilling.
Ha en fortsatt fin uke.
Mona17 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk sydd slike sirkler en gang for mange år siden. De ble sydd i et teppe som jeg gav til min bror. Men det begynner å bli så lenge siden at jeg ikke husker hvordan jeg gjorde det. Husker bare det var morsomt å sy disse sirklene.

  Så artig med de pakkelappene. Håper virkelig de ikke blir ødelagt eller avslitt under bagasjehåndteringen på en eller annen flyplass.
  Alt for fine til det.....

  SvarSlett
 2. De var kjempefine, syr du dem sammen for hånd?

  SvarSlett
 3. Disse var kjempefine. Å sy dem på stoff klarer du fint. Er omtrent som å sy ned lukkekanter for hånd, med små sting langs kanten. Husk å feste dem godt med nåler før du starter, slik at du ikke havner skeivt ut. Lykke til med arbeidet!

  SvarSlett
 4. Så lekkert stoff ! Skjønne sirkler... Bagasjelappene er superfine!
  Jeg skal også på Brunstad... Det kan bli dyrt!
  HIlde

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se sluttresultatet, tror det blir kjempeflott.
  Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 6. Masse fine stoff du har brukt. Morro å sy rundt pappmaler. Husk å nåle tett, før du begynner å sy, så går det bra. Den boka skulle jeg gjerne ha tatt en titt i.
  Ha en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 7. Du er en virksom dame med mange prosjekter og aktiviteter på gang. Jeg tror du må ha en rolig bakgrunn på nettet, slik at platene kommer godt frem. Misunner deg årsmøtet, jeg skulle gjerne vært der.

  SvarSlett
 8. Det blit flott Mona! Liker det røde :)
  Når du har sydt rundt klipper du bort en mindre sirkle i hvite baksirkel, fjerner pappmåler og og syr en liten rød? sirkel in midten. Det blir en fin nett.

  SvarSlett
 9. Lovely dresden plates Mona, I really like the red one.

  I have given you an award, see my blog for details. I love visiting your blog.

  SvarSlett
 10. Heisann.

  Wow, de platene dine var virkelig lekker..
  Jeg har pappmalene liggende og fikk virkelig lyst å kaste meg over de, når jeg ser hvor fine dine ble..
  Dette gleder jeg meg til å følge med på:O)

  Ønsker deg en super helg.
  Den hørtes ut til å bli litt hektisk, hihi..

  Klem Linda.

  SvarSlett
 11. Hei Mona!Håper du fikk mye latter,på frustrerte herrer.
  Det var sikker fint på seminar,det er morro å høre på korpsmusikk.
  Det er bra du er trygt hjemme igjen.
  Flott arbeid du holder på med,blir sikkert fin veske å ha med på tur.
  Ha en fin lørdagskveld!Linda :))

  SvarSlett
 12. Hei! Så mye fint du har laget og lager for tida. Lenge siden jeg har vært inne på sida di, men skal si du er produktiv...

  SvarSlett
 13. Flotte Dresden Plates! Jeg ville enten sy dem på med små usynlige applikationssting eller med top stitch på maskine med en nylontråd. Så bliver syningerne stort set ikke til at se.
  Er spøndt på at se, hvad du vælger!

  SvarSlett
 14. Syns du har blitt veldig flink til å gjøre ting du aldri har gjort før. Tror nettet ditt blir kjempefint - du blir sikkert spurt om å selge det "over there". Vi snakkes.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 15. Så flotte Dresten plates du har sydd - jeg har malene liggende og skal starte en gang i løpet av våren. Håper mine blir like flotte som dine :o)

  SvarSlett