søndag 18. april 2010

Det går framover med dresden platene mine.......

Nå er 6 av 12 plater ferdige......... Skal prøve å få sydd de på bakgrunnstoffer etterhvert. Kjøpte noen stoffer på Lappemakeriet sin stand på Brunstad. De hadde laget kit til dette teppe, men jeg kjøpte bare bakgrunnsstoffene.

Den ene uteplassen på terassen er klar. Var lei av plastmøblene jeg hadde der. Var en tur innom Bohus på onsdag og falt for disse stolene. De hadde ikke små bord til disse, men fant dette som er fjorårsets modell til halv pris. Fargen er ikke helt lik, men syntes ikke det gjør noe. Sitteputene er litt triste i fargen så jeg tenkte å sy nye trekk. Da jeg hentet møblene på fredag falt jeg for disse putene. Mye enklere å kjøpe disse enn å sy nye trekk.

Har også vært en tur på Quiltefryd i Tønsberg. Noen stoffer ble selvfølgelig med hjem......

Målet med turen var demostrasjon av denne maskinen. Etter demostrasjone ble den kjøpt......


Kjøpte en ekstra "die" og har kuttet opp noen sekskanter........ Maskinen er veldig enkel å bruke.og her er resultatet ...... Kansje det kan bli et teppe en gang i fremtiden...........
Sønn, samboer og et vennepar har endelig kommet hjem fra ferie i Mexico. Det gikk greit helt til de ankom Amsterdam. Derfra ble det tog til Hamburg. Bil fra Hamburg til Hirtshals og deretter båt til Larvik. Bilen stod på Gardermoen så den måtte også hentes. Det som skulle være en 2 timers flytur fra Amsterdam ble en reise på over 2 døgn. Godt å ha de hjemme igjen.
Kos dere i det fine søndagsværet. Tror nok jeg må gjøre litt husarbeid før det kan bli noe søm i dag.
Mona
12 kommentarer:

 1. Her var det mye nytt - dresten plates er kjempefine. De nye møblene også - jeg hadde heller ikke brydd meg med litt fargeforsjell. De ser koselige ut :o)
  De nye stoffene dine er til å spise opp, gleder meg til å hva du skal lage av dem.
  Stilig med den kutte maskinen, den kunne jeg også tenkt meg :o)) I hvertfall å få prøvd den.
  Hexagon er morsomt å sy - flott med rødt og hvitt. Ha det fint!

  SvarSlett
 2. Så mye spennende!!! Jeg var også på Brunstad og la igjen min skjerv med mynter kan man si... Har ikke begynt å sy noe av det ennå, men tiden nærmer seg!!! Holder på å gjøre en del ferdig som er i produksjonene - er ille til å lage halvferdig å så starte på et nytt prosjekt!
  Akkurat nå er det hage og knoller - spirer som er i fokus...
  Flotte stoler du har kjøpt - de likte jeg veldig godt! Nyt de i solen...
  Klem Hilde

  SvarSlett
 3. Flotte dresden plater. Har ikke kommet til det stadeiet ennnå jeg (men har veldig lyst). Den maskina har jeg også kjempelyst på. Prøver å spare litt, men så er det alltid noen fristende stoffer noen steder og så er pengene vekk. Men gir ikke opp. Skjønne stoffer du har kjøpt også. Gleder meg til å se hva det blir utav de. Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 4. Heisan, du er jammen en dame som har liten mulighet for å bli arbeidsledig. Mange prosjekter på gang her ser jeg. Og fint blir det også med de fargevalg du har gjort......

  SvarSlett
 5. Du er jammen effektiv. Spennende maskin du har kjøpt + stoffer :o)

  Jeg har svingt malekosten i helga - nå venter syrommet med lydbok på øret.

  Fortsatt god søndag :o)

  SvarSlett
 6. Koselige hagemøbler. Der kan dere sitte og slappe av, vet du. Skal vinke når jeg kjører forbi, hvis jeg ser dere sitter der. Blir spennede å se hvordan maskinen din virker.

  SvarSlett
 7. Herlig uteplass, gleder meg til vi også kommer litt nærmere sitte ute vær. For en time siden haglet det her og så regnsnødde det....hufff....men nå skinner solen. Quiltelaget jeg er medlem i kjøpte en slik maskin, kjempe stilig - lykke til med nye prosjekter.
  Herlige stoffer du har fått tak i på Quiltefryd.
  WOW for noen lekre plater du har sydd, gleder meg til fortsettelsen.
  Ha en fortsatt fin søndag :0)

  SvarSlett
 8. Grattis med nye hagemøbler. De var flotte! Blir vel godt å sitte der med litt håndsøm :). Dresden plates blir fine.

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 9. Du verden for noen fantastiske håndarbeider du holder på med! Skikkelig tålmodighetjobber med alle små lapper, du er superflink :o)
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 10. Hei.
  Så mye fint du lager.
  Utrolig koselig å lese i bloggen din, og inspirerende.
  Gleder meg til å se fortsettelsen på dredsen platene dine.
  Ha en super dag;-)

  SvarSlett
 11. Kjært barn har mange navn, Dresden plates skulle jeg jo skrive, i en stille morgenstund:)
  Og vakre er de.

  SvarSlett
 12. Så mye fint på en gang.Utrolig flotte dresdenplater. Flotte farger. Nydelig uteplass. Og så en til ting en bare mååå ha. Jeg har sett på den selv i dag. Veldig fristende.
  Moro å treffe en som bor bare noen mil unna:))

  SvarSlett