mandag 5. april 2010

Shopping in LA.............................

I butikken jeg kjøpte hatte-esken kjøpte jeg også disse gamle blondene, nydelige små brikker og lommetørklene.

Mannen i huset har en barndomsvenn som bor i nærheten av LA. Hans kone ( Melanie ) tok oss med til Michael Levines stoffbutikk Downtown LA. Der var det masse godsaker for en stoffgal lappedame fra Norge. Prisene i USA er jo også veldig lave i forhold til her hjemme. Jeg fikk i tillegg 20% på alt da Melanie har eget firma. Hun lager de utroligste varkre smykker av perler. Jeg har kjøpt en KIT av henne som jeg skal vise senere. Prisene på blondene er fra o,8 til 8 dollar for 1 yard.

Garnet er ikke kjøpt der, men på en koselig liten plass som heter Mission. Var innom der først en gang og kjøpte 4 dukker med flerfarget broderigarn. Måtte innom ved en senere anledning også og kjøpte som dere ser mer.

Planen for disse blondene er å lage noe i crazy quilt.


Her er stoffene jeg kjøpte. Det ble 32 yard tilsammen. Omregnet så blir det ca 28,5 meter med stoff. Prisene er jo også helt topp. Piser fra 6 til 8,75 dollar også fikk jeg 20 prosent rabatt på disse igjen. Regnet litt på dette. Har spart 2700,- bare på stoffene ...............................
Sorte basis-stoffer kan en aldri få for mye av .................................En vakker bukett ........................Her er en til .............................Og til slutt denne buketten. Kjøpte også med meg tråd og noen glidlåser. Kjøpte også med meg 2 bøker. Den ene måtte jeg la bli igjen i LA. Den manglet desverre fire sider. Sikkert noen som har hatt lyst på et mønster derfra. Melanie skal heldigvis bytte den for meg. Kommer i posten sammen med hatte- esken.
Ha en fin mandag alle sammen.
Mona

7 kommentarer:

 1. Her har du masse lekkert ja. Nydelige blonder du har fått tak i. Da er det vel bare og sette seg ned og får noe ut av disse lekkre stoffbitene :-) Kos deg masse.

  SvarSlett
 2. Her var det mye flott å se. Blir spennende å se hva du skal brukte dette til:)

  Håper du har hatt en flott tur.

  En pokal ligger å venter på deg inne på bloggen min.

  Ha en fin kveld.

  Randi

  SvarSlett
 3. Da fikk deg noe! Helt fantastisk. Jeg liker broderi garnet og blondene, veldig bra for crazy quilt!!

  SvarSlett
 4. Tenkte nok at du kom til å finne mye fint i LA. Vi får vel se det "live" snart?
  Du har fått en award fra meg. Bruk den som du vil.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 5. Hei!
  Her har du mange flotte stoff. Det ser ut som du har hatt en flott tur til LA. ;)
  Jeg har en award til deg på bloggen min :)
  Klem

  SvarSlett
 6. Wow! You did a lot of fabric shopping! I'm glad you were able to find Michael Levine's store!

  SvarSlett
 7. Du verden som du har kost deg. Masse lekkert du har kjøpt. Gleder meg til å se hva du kommer til å lage av disse godsakene :)

  SvarSlett