tirsdag 13. april 2010

Nytt prosjekt..........

Jeg kjøpte en kit på Quiltefryd da det var årsmøte i NQF. Det var tomt for mønsterheftene, så mens jeg venter på det har jeg startet på et annet teppe. Kunne vel dukket ned i UFO kurven, men hadde lyst på noe nytt. Tror det er slik med de fleste at vi stadig ser noe vi kunne tenke oss å starte på.

Mønsteret har jeg funnet på http://www.modabakeshop.com/ og heter Flight of Nature. De har stadig flotte mønster som frister. I dag ble det også lagt ut et mønster jeg kunne tenke meg å prøve. Her er stoffene jeg har plukket fram til teppet. Lilla og grønt. To av mine favorittfarger.


På lappeklubben i går kveld fikk jeg denne flotte burdagsgaven av http://www.karianneshobbyblogg.blogspot.com/ Blomstene og kurven i bakgrunn kjøpte jeg på Plantasjen på søndag. Passer perfekt sammen med lysene, lysestaken og det fine brettet. Tusen takk Kari Anne!
Jeg har fått fem awarder siden jeg kom hjem fra LA. Jeg blir helt overveldet. Har jeg fortjent alle disse da?


Denne har jeg fått av http://www.grethesflittigehender.blogspot.com/ og http://www.myequiltingoglittannet.blogspot.com/Tusen takk til dere alle sammen. Jeg vet ikke hvem jeg skal gi den videre til. Vil derfor gi den til alle dere som er innom her og titter. Dere fortjener den alle sammen for deres kreativitet, hyggelige kommentarer og inspirasjon dere gir meg.
Ha en fortsatt super uke alle sammen.
Mona3 kommentarer:

  1. Det teppet som du har begynt på har jeg ogå planer om å sy. Synes det var så flott. Kanskje jeg må ut å handle flere stoffer?...
    Det blir spennende å følge med på ditt.

    SvarSlett
  2. Det er nogle fantastiske farver du har valgt, det bliver spændende at følge med i :o)

    SvarSlett