søndag 28. november 2010

Advent......

Så er første søndag i advent her. Koselig å gjøre i stand adventstakene og finne fram stjerner og annen adventspynt. I stua holder jeg meg til lilla pynt.


På kjøkkenet har jeg en del røde detaljer hele året. Kan ikke pakke disse bort nå..... Så slik ble den jeg har på kjøkkenet.


I dag har jeg sydd to poser til barnebarna. Skal brukes til kalendergavene  nå i desember.Har applikert på barnabarnas forbokstaver istedet for lommer.

I desember i fjor kjøpte jeg en julerose. Meningen var å plante den ut når våren kom. Den ble fortsatt stående i vinduskarmen. Nå har den stått i stua i et år og sist jeg vannet den oppdaget jeg at det hadde kommer flere knupper.

Håper at den kommer til å blomstre snart.


Ønsker alle en fin adventstid!

Mona


6 kommentarer:

 1. Koselig med både rødt og lilla, syns jeg. Du har jo så mye fin pynt. Tenker barnebarna blir fornøyde med kalenderposene.
  Nydelig med julerose da - så bra at den kommer igjen i år:-)
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 2. Lekre dekorasjoner du har laget. Enig med deg, det er koselig å pynte til advent.
  Hilsen fra Hege

  SvarSlett
 3. Lekre poser du har sydd! Imponert over alt du rekker :o)

  SvarSlett
 4. I love to go around the Scandinavian blogs and see the start of Advent. I have brought this nice tradition back home to England from my holidays in Scandinavia:))

  SvarSlett
 5. Dette var virkelig en smart måte å lage adventskalender på. Litt spennende også - å bare putte hånden oppi og stå for trekningen selv.

  SvarSlett
 6. Hei Mona! Jeg ønsker deg også en strålende adventstid! Varm deg på alt som gir glede! Nyt dagene - og ikke la kulda få innpass! Varm klem fra Liv Hege

  SvarSlett