torsdag 18. november 2010

Gaver på vandring.......

Jeg la igjen en kommentar hos Linda med bloggen http://www.lindashus.blogspot.com/ sitt innlegg om gaver på vandring. På tirsdag lå det pakke i postkassa.
I pakken lå det nydelige stoffer, en søt liten lysestake og lys. Tusen takk for gaven Linda!!!  Den passet perfekt. Har du lyst på å være med legger du igjen en kommentar på dette innlegget. Jeg sender pakke til de tre første som legger igjen en kommentar.

Det ble bråstopp på den nye duken min. Sydde på den grønne kanten og fant fram stoff til den brede rammen som skal være ytterst. Blir ikke fornøyd med stoffvalget. Legger et av stoffene jeg fikk fra Linda inntil det grønne og yes, her er stoffet jeg vil ha. Har bestilt mer stoff fra Lydia så nå venter jeg i spenning.


Har også vært innom byens kjøpesenter og shoppa litt. Tror jeg er klar for advent nå.


Det er ikke lett å ta bilder i slikt lys, men det duger. Jeg pleier å ha adventslys både på kjøkkenet og i stua. På kjøkkenet passer det best med rødt selv om det ikke er adventsfargen. Vil jo at det skal passe inn også da.

Nå er det snart helg igjen. Ukene går så fort og jeg rekker ikke alt jeg ønsker å gjøre, men det er vel kansje flere som har det slik.


Mona


5 kommentarer:

 1. Vilka fina gåvor du fick! Tygerna är ursöta! Lyckaliga dig! :-)
  Susanne

  SvarSlett
 2. hei!
  så gøy dette virka.så flotte stoffer du fikk.
  ha forsatt en fin kveld fra Turid

  SvarSlett
 3. Da forstår jeg at det er flere enn meg som velger utradisjonell farge på adventslysene. Jeg synes ikke alltid lilla passer inn, derfor hender det jeg velger andre farger som står bedre til resten av interiøret. Er spent på å se duken.....

  SvarSlett
 4. Lekkert stoff og fine ting til advent! Det blir nok mange koselige dager med masse inspirasjon! Ha ei fin helg. Klem :))

  SvarSlett
 5. Lekker pakke du har fått.
  Koselige adventslys og stach du har kjøpt også - koselig og pynte opp til advent.

  SvarSlett